Subway

07.01.11
12:04

Какво ви е мнението за сандвичите им :)

07.01.11
12:05

От джънка май са най-приемливият вариант.

Вкусни са! (sun)
Всъщност... какво по-точно ти се иска да знаеш за храната в Subway?

07.01.11
12:13

дали са подходяща храна , а и май не са кой знае какъв джънк,защото месото е истинско

В повече ми идва хлябът, но да - ако ще е някакъв фаст, да е съб.

Не съм опитвал от тях все още, но по това, което знам, са единствените здравословни бързи храни, ако мога така да се изразя :)

Какво представлява фалшивото месо? :)
Личните ми впечатления са добри, тъй като клиентът има голяма свобода да избира с какво да бъде сандвичът - с какво месо, с какви допълнения и с какво хлебче. Спокойно могат да се пропуснат “екстри” като майонеза, кетчуп и производните им сосове.

Под фалшиво месо аз разбирам соя :D

07.01.11
12:38

хлябът може малко да притеснява хората с по-бавен метаболизъм,но аз лично нямам страх.дори черния да не е черен(както и предполагам) са добър избор ако трябва да ядеш навън.още повече,че с двойно месо можеш да си докараш добър грамаж белтъчини,което е най-важното за мен :)

07.01.11
13:24

Имам спомени за високи цени, иначе сандвич като сандвич, но с малко месо. Може и моите критерии да са леко завишени.

07.01.11
13:38

С печено телешко е страхотия ! Почти не го считам за джънк, продуктите са ок, големия сандвич е седмица,съб ъф дъ дей 6 ;)

07.01.11
16:26

Абе аз си спомням, че един приятел си взе предимно хляб с месо и някаква салата (нещо зелени работи ли имаше, не помня точно) за същите пари, за които аз по-късно си взех 2 пържоли от заведение тип “скара на кило за вкъщи”, които на око бяха горе-долу големи колкото сандвича му, ама нямаше хляб. Та от такава гледна точка ми се вижда крайно неизгодно, иначе на вкус не знам, стига да им е ОК месото сигурно го докарват - то общо взето е месо и салата, няма какво да му се обърка.

08.01.11
12:05

Недостатъка на повечето такива сандвичи е високата цена за минимално количество качествени съставки.
7 лв за примерно 150 гр месо,си е почти 40 лв  за килограм.

09.01.11
10:58

KFC forever (ndolars)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1