08.12.10
11:31
Здравейте!След около месец и половина-два,ще се явявам на конкурсен изпит за полицай.Имам голям проблем със скока от място,изисква се 205см за 1 точка и 245см за максимум 8 точки.Проблема ми е,че никога не съм успявал да скоча повече от 200см.,
За коремни и лицеви влизам на максимум точки по 55 броя,бягането също ще успея да се впиша.Моля ви,дайте съвет как да вкарам повече сила в краката?как да се изтласкам?Започнах да правя клекове но незнам как,кога и по колко да правя,дали има смисъл,дали за два месеца ще вкарам сила?
На 25 години съм,180см,90кг,40см ръка,100см талия,115 см гръдна.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.01.11 08:41.
08.12.10
11:40
Клек със скок, скок от място на пейка. Клекове с акцент върху глутеусите. Преден суинг. Напади с акцент върху глутеусите и спринтове. Включи тези техники. Също, питаш за техника зависеща от краката и седалището :) , а не ни даваш обиколки на бедро, ханш и прасец.
08.12.10
11:41
Добре си започнал с клекове. Също и тичай. Наблягай и на прасеца. 2 месеца са супер много, така че имаш време. Прави клекове 2-3 пъти в седмицата + упражнения за прасец. Това е моя съвет.
Мнението беше редактирано от Ачо на 08.12.10 11:42.
Ханш-105см,бедро-64см,прасец-39см.
Клековете с тежко или леко да ги правя?
Само на мен ли ми се струва странно, че трениращ човек не може да скочи 200 см?
Последните години в училище бях доста пълен, а скачах 248 см без абсолютно никакви тренировки.
Чак ми стана любопитно колко ли бих скочил сега, 10 години по-късно. Ще взема да се пробвам, да видя дали ще мина двата метра. ;)
И на мен ми е странно,затова искам съвет.Сигурно не го изпълнявам правилно,или нямам синхрон по време на скока.И съм сигурен, че нее от това че съм 90кг,защото втори курс бях 72кг. и скачах 170см.От днес почвам три пъти клек на седмица,три четери пати по два км и задължително ще вкарам упражненията,който каза Владимир.
Ако имате съвети давайте??!!!!!!!!!!
Ходи при някои треньор по лека атлетика да ти покаже техниката и някое друго упражнение със собственото тегло....
08.12.10
19:43
Техниката е следната: заставаш в начална позиция - на линията, когато ръцете се люлят нагоре и надоло, и краката трябва така. С 1 дума казано, когато ръцете са горе и краката ги изправяш, когато са надолу и краката са надолу. Целта е да набереш лека инерция - синхром и когато го усетиш от самосебеси скачаш. Скачаш когато ръцете и краката са нагоре. Дано си ме разбрал какво имам в предвит. Попитай най-добре някой твой познат или напиши в интернет СКОК ОТ МЯСТО.
Разбрах те!До се га съм правил голяма грешка,краката ги събирах,като на мирно а днес пробвах на ширината на раменете и скочик 220см..Мерси за съветите!
09.12.10
20:37
Не трябва да са “мирно” краката, а точно на ширината на раменете или малко по-тясно, но не трябва да са прилепнали. Скачай така всеки ден по няколко пъти.
07.01.11
07:05
Успех и чакаме резултатите!(call)
казано от maximilian на 07.01.11, 07:05:
Успех и чакаме резултатите!(call)
Изложих се момчета :(,,,220 на скока,лицевите и бягането го направих на макс но на осморката направих ужасна,ама ужасна грешка направих три обилкоки и спрях,а трябва четири.ОБЪРКАХ СЕ.А щях да го зема под 15 секунди,направо полудях от яд.
на 18-ти съм на тест за интелигентност и след него ще кажат,кой остава за психотао,но аз лично след тази груба грешка се отчаях.
Мнението беше редактирано от petarr_85 на 07.01.11 13:02.
Щом са ти зачели изпита и имаш точки на него, не се притеснявай излишно.
Важни са най - вече психото и заключителното интервю - те са субективният и най - важен фактор. Особено интервюто. Първите две (физическият изпит и тестът за интелектуални способности) са за заблуда на врага :D
Е, моята информация е от преди няколко години, но не вярвам да има съществена промяна.
Минало - свършено, гледай напред и дай всичко от себе си на следващите тестове.
Мнението беше редактирано от Инис на 07.01.11 13:13.
казано от Madboy на 07.01.11, 13:02:
Така става като се пренавиеш за подобно събитие :) Не ти го зачетоха ли ?
Точно така си беше,прекалено пренавит бях.
Погледнете тази тема и ако имате отговор дайтего!!! http://www.bb-team.org/forums/viewthread/50024
Мнението беше редактирано от petarr_85 на 07.01.11 15:58.
казано от petarr_85 на 07.01.11, 15:46:
Погледнете тази тема и ако имате отговор дайтего!!! http://www.bb-team.org/forums/viewthread/50024
Утре!Тест за интелигентност!!!Поне ще разбера колко съм@@@@@@@@@@или кво има в миа теста!!
18.01.11
23:27
казано от petarr_85 на 17.01.11, 15:03:
казано от petarr_85 на 07.01.11, 15:46:
Утре!Тест за интелигентност!!!Поне ще разбера колко съм@@@@@@@@@@или кво има в миа теста!!
ЗДР Петър какво стана на изпита за интелигентност?Ти за къде кандидатсваш,за кой град?