daily formula

WO

26.04.05
08:20

ето това http://www.universalnutrition.com/store/html/product.cfm?id=44 си го взех вчера...смятате ли, че една таблетка дневно е достатъчна дозировка за активно спортуващ и кога според вас е най удачно да се приема?

26.04.05
08:47

еми щом според производителите това е достатъчно,най-добре е така да ги пиеш тия витамини,не виждам смисъл да прекаляваш,а и ако се храниш правилно ще си набавиш всичко необходимо

26.04.05
11:46

[quote author=“freakster”]еми щом според производителите това е достатъчно,най-добре е така да ги пиеш тия витамини,не виждам смисъл да прекаляваш,а и ако се храниш правилно ще си набавиш всичко необходимо

freakster, не е точно така от гледана точка на производителите. Те гледат да направят така, че да спечелят повече. Много е спорен въпроса какво препоръчват производителите. Специалистите препоръчват някакви норми и граници, които се безвредни и би трябвало да се ръководим от тях.

Според оскъдната информация, която имам за витамините и техните дневни препоръчителни дози, една таблетка от този комплекс е напълно достатъчна. Не съм пробвал тези витамини. Wow, моля те сподели впечатления след като изразходиш опаковката (100 хапа трябва да стигнат за 3 месеца и малко).

За приема на витамините мисля че е добре да се приемат след обедното хранене.

26.04.05
11:54

прав си че производителите гледат да увеличават дозите с цел а свършиш по-бързо продукта и съответно да си закупиш нов,но в случая указаният прием е 1таблетка на ден,не е кой знае колко завишено,с тия витамини ще караш три месеца

26.04.05
15:41

Добри са, слабички, но сполучлив избор!
все пак ако имаш пари, си купи Дейли Уан! Малко по силни са! А ако си крастав с парио, в добрия смисъл си купи Анимал Пак! Просто ги оставям без коментар! Невероятни 11 хапа, които те карат да екскплодираш!

WO

26.04.05
23:51

aeshna,аз избрах тия , щото имат и някви ензими и амино(4бр.) в повече...малко по-слаби са от дейли уан, но са с 10 кинта назад, което в момента ми идва доста добре...;)
кога трябва да се пият - от едни хора чух за сутрин преди хранене, от други след , а сега и след обедното...?

По принцип повечето таква таблетки се приемат по време на хранене.
След хранене също може.
Идеята е, че тези таблетки натоварват стомаха и не е добре да се ядат на празен стомах. Усвояването им си тече по един и същи начин.
Все пак щом има и ензими вътре, вероятно може да се прежалваш и по друго време.
Говоря по принцип, иначе специално дозировката на твоите таблетки не ми е позната. Но това важи за всички познати ми витамини и за мен е дори нещо като доказателство в тази насока фактът, че вътре имат добавени ензими - за по - лесно смилане на таблетката!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1