07.01.11
18:28
Обмисляли ли сте идеята за присъствието на секция “Новини” в изданието? Ясно ми е, че не се случват постоянно новини, но би било интересно поне за мен да има малка такава секция в която да се постват кратки съобщения относно последните събития и новости.
Тук имам предвид кратки статии например относно някое наскорошно проучване, резултати от съзтезания ( особенно резултати от съзтезания би било доста интересно, защото в българското медийно пространство наистина липсва каквато и да било информация ).
Харесва ми идеята. Истината е, че както каза новините в областта са рядкост. За да е активен раздела, освен такива, свързани с културизъм, може да се поместват и други - борба, бокс, някои други интересни спортни резултати.
Мда, имам предвид да са всеобхватни в цялата сфера свързана със здравословният начин на живот. Не е нужно да се ограничаваме само до железата, но също и медицински изследвания, тестове, нови неща свързани с храните и прочие.
07.01.11
23:36
Имаме идеи в тази насока. Вероятно няма да са новини във вида, в който се публикуват в другите медии, но ще е тип съдържание, различно от статиите.
Но да си призная, не вярвам, че новини от типа:
“Учени от университета Х твърдят, че витамин Y, съдържащ се в плода Z, не се съдържа в толкова голямо количество...”
биха били полезни за когото и да е. Правил съм си труда да следя такива течения - анатемосаха и възхвалиха определени храни в рамките на една седмица. :)