BSN syntha-6 vs BSN TrueMass

07.01.11
19:59

Здравейте,
BSN ми е любимата фирма, пил съм No Xplode, CellMass & Epozine. Няколко приятели ми похвалиха много BSN syntha-6 и съм решил този път да взема и някакво протеинче. Знам, че TrueMass-a е генер, но не съм сигурен дали за мен е е по-доброто решение. Висок съм и имам проблем с килограмите, като цяло качвам трудно, но за сметка на това почти без мазнини.
До колкото съм запознат от повечето генери хората се омазняват. Това е един от най-хубавите гениери на пазара и ми е чудно дали има омазняване. Не очаквам да кача само ММ защото чета че хората масова качват около 4-7 кила за 20тина дни. Ясно ми е че това не е само ММ, но все пак ...
Какво ще ме посъветване ако трябва да избирам от тези 2 продукта кой е по добрия за мен. Накрая да отбележа, че съм на 20г тежа 82кг и съм 189см мазнините са ми около 11%.
Благодаря предварително ;)

07.01.11
20:57

В момента пиеш ли някакъв протеин?

Синтата за мен е по-добрият избор. Нямаш нужда от гейнер на тези килограми щом все пак качваш мускулна маса макар и по-бавно.

07.01.11
21:19

казано от Martin Tomov на 07.01.11, 20:57:

В момента пиеш ли някакъв протеин?

Не. Като цяло протеин не съм пил от доста отдавна ( изключвам някакви единични дози в залата) .

07.01.11
21:27

И според мен тогава се насочи към Синта-та или някакъв суроватъчен протеин.

07.01.11
21:47

Ясно...
Мерси за отговорите, вих попитал и с какво бихте заменили синтата. Някаква конкурентна фирма. Из форума всички хвалят изолата на сайтек, но синтата със сигурност е по добра!

Е говорим за различни видове протеин.

Бих я заменил с Matrix 5.0 или Nectar (щом в сравнението влизат изолати).

07.01.11
21:54

Не разбирам много от пратеини, не съм се насочил към определен искам да е качествен и да имам ефект ако ще и изолат да е ;) така че предлагаите ;)

07.01.11
22:03

Трябва да решиш какво търсиш - матрицата (Синта 6, Matrix, Myofusion) са по-добри за заместване на хранене и преди лягане. Суроватъчният протеин е най-подходящ сутрин след ставане (без да е достатъчен за заместител на закуската) и след тренировка. Доколкото разбирам ти трябва по-скоро суроватка. Варианти много - Сайтек е популярен във форума, защото е на ниска цена. Друг сравнително евтин вариант е протеинът на Scivation. Premium Whey на Sci Mentor също е добър вариант. Разлика в ефекта няма да усетиш между тях де, ако парите не са критерий, можеш да избираш по лични предпочитания към определена марка даже.

07.01.11
22:08

Мерси за разясненията. Като цяло съм се насочил към матрица. Главната причина е това, че аз ще си я взема нея и в същото време ще си взема и от фитнеса един сурватъчен протеин, които е насипен. Със сигурност не е много качествен, но всички от залата зобят от него и са доволни.
И така като взема 2-те неща мисля да пия матрицата както е написано на етикета а по-другото време да си пия ефтиния ...

07.01.11
22:27

Ами в такъв случай при положение, че не закусваш можеш да пиеш матрицата сутрин и вечер преди лягане. Ако през останалото време се храниш добре, няма нужда от повече дози на ден. За суроватъчния си знаеш.

07.01.11
22:30

казано от Martin Tomov на 07.01.11, 22:27:

Ами в такъв случай при положение, че не закусваш можеш да пиеш матрицата сутрин и вечер преди лягане. Ако през останалото време се храниш добре, няма нужда от повече дози на ден. За суроватъчния си знаеш.

Мерси много доста ми помогна. ;)

казано от Попай на 07.01.11, 22:30:

казано от Martin Tomov на 07.01.11, 22:27:

Мерси много доста ми помогна. ;)

Искам само да добавя че е хубаво като ги пиеш сутрин да е в комбинация с някакъв плод или нещо друго, за да не се наруши метаболизма ти. Както знаете тези праховите храни се усвояват много бързо от стомаха и е нужно стомашните киселини да разградят някакъв вид храна. Препоръката ми е да не ги пиеш на гладно сутрин :) Аз лично си правя бананов шейк сутрин.
Иначе аз съм много голям фен на BSN Syntha-6 откакто опитах, единственото нещо е цената, трябва да си направиш сметка

06.03.11
20:52

казано от Попай на 07.01.11, 21:47:

Ясно...
Мерси за отговорите, вих попитал и с какво бихте заменили синтата. Някаква конкурентна фирма. Из форума всички хвалят изолата на сайтек, но синтата със сигурност е по добра!

Конкурент на синта 6 е Gaspari Myofusion; а що се отнася до изолатите, ако имаш финансовата възможност забрави за Сайтек и разгледай Syntrax Nectar.

06.03.11
20:54

и аз съм доволен от каручката ми,щото безпроблемно ме кара от точна А до точка Б,ама ако мога да си позволя веднага взимам едно слк ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1