08.01.11
12:06
Колеги, препоръчайте ми добавка, която да ме възстановява и същевременно да ми помогне за качването на чиста мускулна маса. Тренирам от 6 години но не съм пил добавки системно. Искам да ми препоръчате нещо на марката BSN.
Благодаря ти колега. Би ли ми разяснил мъничко ползвал ли си ги и коя какво действие има?
08.01.11
12:35
Само да вметна, че Nitrix не възстановява и като цяло не прави кой знае колко. Защо точно на BSN си се спрял?
Ако искаш възстановяване - Syntha 6, Cellmass
Избрах тази марка защото наблюдавам двама приятели които приемат някакви нейни продукти и им се отразява добре на мускулите, изпъкване на вени, мускулен растеж и напомпване. Тези неща гоня аз :D
ползвал съм селмасс и останах много доволен,но да знаеш,че ти трябват 2 кутии от него.Нитркс не съм ползвал,но повечето ,които са го ползвали не са доволни.Syntha 6 е протеин ,с който можеш да заместиш хранене , но за тези пари по-добре си купи WHEY GOLD 100%. За напомване NO EXPLODE.
silabg.com/bg/175-OPTIMUM-NUTRITION-100-WHEY-PROTEIN-GOLD-STANDART-2LB.html
silabg.com/bg/5859-BSN-NOXPLODE.html
silabg.com/bg/5860-BSN-CELLMASS.html
СТава въпрос за тези трите нали?
Все още се чудя дали да заложа на старата формула протеин + креатин + глутамин + ВСАА
Мнението беше редактирано от petar4o на 08.01.11 13:10.
да това са продуктите и със сиг ще устанеш много доволен ,но селлмасс 2 кутии и протеина ако имаш паричната възможност по-голямата разфасофка си купи,а ако не ти се дават толкова много пари си купи ,на някоя друга марка : )
Ами за старата формула протеин + креатин + глутамин + всаа какво ще кажеш колега ?
Искам така да си направя сметката че поне до март месец да приемам някакви добавки и да не давам повече от 100лв на месец, малко трудно но не е невъзможно според мен.
от тази стара формула аз лично съм оставал най-доволен бях + 4кг +2см на ръцете и определно 100лв ще ти стигнат за нея : ) ако искаш ми пиши лично съобщение.
казано от petar4o на 08.01.11, 13:05:
СТава въпрос за тези трите нали?
Все още се чудя дали да заложа на старата формула протеин + креатин + глутамин + ВСАА
Няма начин, по който това ДА НЕ свърши работата...
Креатин - Optimum Micronized Creatine Powder fitness1.bg/on-creatine-powder/
Протеин - Който ти излиза най на далавера измежду добрите марки.
BCAA - Xtend fitness1.bg/scivation-xtend-small/
Не забравяй и Мултивитамини - Opti-men, Animal pak. (По-важни са от колкото изглеждат)
Дали ще заложиш на аргинин или глутамин си решаваш сам, но преди това обърни внимание, че в Xtend ИМА Глутамин. Затова и са най-добрите и BCAA, и Глутаминов продукт .н Ако избереш да си вземеш Аргинин, по-добре не пръскай многото пари в/у някакви нови скъпи формули, които съдържат кофиен, аргинин и някви прости захари като Малтодекстрин или Декстроза...Просто няма смисъл от тях. Купи си или един Jack3d или само Аргинин и преди тренировки си пий по едно “двойно кафенце” от лелката на магазина за ядки :). Аз го правя от доста време насам и наистина ти отваря тренировката (така да се изкажа).
Подкрепям предложенията на Миро с разликата че може и да не даваш толкова мн пари за Пакове, а да минеш на първо време с по евтини витамини тип 20-30лв.
Ще взема креатина , всаа, и ще избера протеин на оптимум като за начало защото иначе ще надхвърля бюджета :D
14.01.11
10:24
ако целта е качване на маса по-добре вземи Синта 6
14.01.11
10:28
Пробвай продуктите на BSN, но имай едно на ум, че при тях е много реклама, особено когато Рони им стана рекламно лице. Пил съм НО - ефектът му се усещаше първите две седмици, след това изчезна. Дори и двойна доза не ме ловеше. Заедно с него приех и две кутии Селмас. Ефектът беше слаб - слабо възстановяване и почти никакво покачване на ММ. Затова пък от продуктите на Контролд Лебс, Синтракс и Скайтек се растеше добре.