26.04.05
16:37
Здравейте,
Как стоят нещата с правенето на протеинов шейк сутринта, и после да го пие човек през деня? Възможно ли е това, или трябва да се пие протеина до няколко часа след като е бил сложен във водата/киселото мляко или с квото там го пие човек?
Поздрави!
По принцип няма никакви проблеми да седи разтворен известно време стига да няма креатин.Аз лично си приготвям праха в шеикъра и като доиде време да го изпия само прибавям вода/мляко и го разклащам
Здравей,
Не се притеснявай да си вземеш миксера/шейкъра в офиса и да си приготваш там протеиновата напитка.
Иначе нищо няма да стане на протеина/добавката ако стои 3-4ч в разтворено състояние, не се притеснявай - за наша радост и нещастие за други, шейка няма да ферметира толкова бързо и да се превърне в ракия например.
Значи 3-4 часа, не повече, трябва да седи в шейкъра разтворения протеин? Мисълта ми беше дали мога сутринта да си правя колкото за целия ден и после примерно да го изпия на 2 пъти през деня това дето съм направил. Обаче това ще рече да седи към 8 часа :) Но ако 3-4 часа не е проблем - пак има разрешение, точно както Sisq0 каза - при първото пиене разреждам праха, пия половината, и другата половина след 3-4 часа и съм пушка :)
А откъде човек може да си купи евтин шейкър? Че в магазина на Оптимум е 5лв май :) Не че е много де, ама пък ако може и по-тънко :) Че ми е и далеч - от студград докато ида дотам...
Че то 5 лева си е абсолютно ТЪНКАЖ ! Грабваи го не вярвам по евтин да намериш, а иначе би трябвало да има във всеки магазин за хранителни добавки
26.04.05
20:25
на нутрим са без пари
как може да се вземе от нутрим?
и знаете ли къде точно има ръчни миксерчета-дето го затваряш и бъркаш ръчно :wink: :?: :?: :?:
ами толкова нутримски протеин съм изпил че трябва да плувам в шейкъри а аз немам ни един :evil: -мошеници :twisted:
27.04.05
10:35
и на мен не ми дадоха сами ама аз си поисках
До колкото знам разтвореният протеин, ако се държи в хладилник или на достатъчно студено място, може да издържи и повече от 12ч. без да загуби от “характеристиките” си... много често ми се случва да си приготвям едно шише от 1.5л протеин и да го нося с мене в работата, като там го държа в хладилник... приготвен в 9ч. сутринта, изпит последно към 19ч. вечерта...