08.01.11
01:00
Ще влизам в чужда поща :D
казано от fire.is.my.nature на 08.01.11, 01:00:
Значи търсиш хакер, а не просто някой, разбиращ “от компютри”.
Обаче, да влизаш в чужда поща, и то насилствено, е най-малкото неетично, да не кажа, че е и подсъдно ;)
Е ся чак такива за не знам :D Ама ако искаш да разбереш , отиваш у жертвата , сядаш му на PC-то , влизаш в браузъра и гледаш от настройки за запаметените пароли и е гепиш :D
08.01.11
09:29
казано от Петко К на 08.01.11, 09:19:
Обаче, да влизаш в чужда поща, и то насилствено, е най-малкото неетично, да не кажа, че е и подсъдно ;)
Подсъдно е със сигурност. И такива дела вече не са рядкост ;)
Не се забърквай в глупости, заради глупости ;)
@Гoshko96 Има и кейлогъри и какви ли още не варианти.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 08.01.11 09:32.
Хедхънтъре :D :D Взе ми думите от устата майна :D Тамън бях редактирал мнението така :
......
ЕДИТ: Има вариянт да пробваш с някой KeyLogger ...
ии тръгнах на масажиста/ортопед и не едитнах мнението :D :D
Иначе сега се връщам от масажа и просто ..... кво да говоря :D Оправи ми глезена , намери ми още сумати проблеми (в кръста , гръбначния стълб , до предмишницата нещо , бурсит и още нещо в рамената ...) бе въобще според мен състоянието много зле. Ще се изръся 300 лева за 10 масажа , но поне след това ще съм като нов :) Ще спирам вече с тези тежки натоварвания , ще работя за добре изглеждащо симетриично тяло , за кондиция ...
:D :D Амии , за да няма пак такива излагации , мисля че е по-добре да си тренирам леко, да имам добре изглеждащо релефно и симетрично тяло , да си имам достатъчно сила и т.н. Искам да кажа , че първо ще отхвърля тежките легове и клекове , тяга изключвам. Ще включа хиперекстензии и извъртания в страни ... само да ми мине ... :D:D:D
казано от fire.is.my.nature на 08.01.11, 01:00:
Помоли Десо да ти услужи с Наказателния кодекс и хвърли едно око на чл.171, ал.1, т.3 ;)
казано от Гoshko96 на 08.01.11, 11:46:
да си имам достатъчно сила и т.н.
Ей от това идват проблемите.
Ето така се тренира :D
Мнението беше редактирано от mazster на 08.01.11 12:17.
Може ли някой модератор да ми редактира името на дневника, като постави целите:
S/B/D 100/75/120
Моля, моля
Отиваш в първия пост и редактираш. Ако не можеш да се логнеш както трябва лог аут-лог ин и директно цъкни линка дневник и от там редактирай... отделно може да пробваш да изтриеш бисквитките.
Хм, това го знам, но имах предвид къде точно се намират, защото не мога да ги намеря. С Firefox съм.
настройки-лични данни- да премахнете отделни бисквитки- в синьо е като линк се едно. Там като го цъкнеш има премахване на всички бисквитки.
08.01.11
20:19
Хора,това на снимките възможно ли е да се постигне за толкова време http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/optimized_volume_training !?
Не знам, доколко е възможно, само едно не ми е ясно - във всяка поредна статия CT качва сила, мускули и издържливост, все повече и повече..всеки път сириоуз гейнс.
Досега е написал към 250 статии в TN. Не се спря тоя човек. :)
08.01.11
20:50
Не знам,ама като го видях тоя и направо онемях.
Впечатляващо е. Лично мен ме съмнява, но не съм толкова запознат с постовете му. Съдя само по снимките и времето за което е постигнал тази трансформация
08.01.11
20:56
казано от NRG на 08.01.11, 12:03:
казано от Гoshko96 на 08.01.11, 11:46:
да си имам достатъчно сила и т.н.
Ей от това идват проблемите.
Никога не е достатъчна...
казано от 6th на 08.01.11, 20:39:
Не знам, доколко е възможно, само едно не ми е ясно - във всяка поредна статия CT качва сила, мускули и издържливост, все повече и повече..всеки път сириоуз гейнс.
Досега е написал към 250 статии в TN. Не се спря тоя човек. :)
Ами твърди, че тренира по тия програми, които описва. Аз лично съм пробвал и продължавам да тренирам по някои “негови” методи и съм повече от доволен, но от други, като например най-голямата сензация, I, BODYBUILDER… Абе това беше най-малоумното нещо, което съм правил. Може да не съм правил нещо като хората. Да си призная, не се и стараех.
Запетая, Траш?
:)
Тоя ник беше предвиден за трети акаунт, да тролвам малко, че не си спомням мейла на ДН. Ама като видях, че вече и сам можеш да си сменяш ника, малко за разнообразие се такоз.
Кръчма е душатаааа мииии, пълна с хора всякаквии, пия с тях и пея с тях, чужди сълзи трииияя пааак!
казано от martinski на 08.01.11, 22:32:
Кръчма е душатаааа мииии, пълна с хора всякаквии, пия с тях и пея с тях, чужди сълзи трииияя пааак!
Пич, прекаляваш с антиоксидантите :D
08.01.11
23:56
или стероидите нещо ги е сбъркал? :D
казано от Едуардо на 08.01.11, 00:10:
Ето малко интересни факти ....
....
Оргазмът при прасетата трае 30 минути.
Ебати, ние 30 минути се мъчим за 3 секунди кеф..
09.01.11
00:14
Оффф, зависи. Аз съм правил секс и повече от час без да свършвам :) Всеки път е различно ;)
Но като всяко хубаво нещо и оргазмът свършва бързо :D :D :D
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 09.01.11 00:17.
казано от Maynard на 09.01.11, 00:13:
Аз се мъча 2-3 минути. А ако е първо свършване - по-малко от минута. :)
Траш, на 21-2 години имаше и такива случаи, ма после втори, трети и т.н. път, и като погледна часовника - 4-5 часа, и след час ставах за работа :D А сега - ‘Абе...тая седмица не го ли правихме??....’ :D:D
Не се стискам просто. Свършвам в презерватива и какъвто съм emotionless stoneface, никой нищо не разбира и пътешествието продължава.