Десет килограма свалени за три дена?

03.01.11
20:51

Пичове, днес отивам да се тегля и гледам -8кг за 3 дена недотам добро хранене. В смисъл, калориите ги биваше, но протеина беше около 100гр. О_О. Това възможно ли е?
Трябва да се отбележи, че предишните пъти не съм се теглил на празен стомах, а сега беше така. Освен това, не бях ял 5-6 часа и гликогена ми беше поизчерпан...
Я кажете, какво мислите :D

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 15:58.

03.01.11
20:59

Мислим, че или си се мерил на различни кантари или просто трябва да си вземеш друг, защото този е дал фира :D

03.01.11
21:01

Силно се надявам, но на един приятел му показа -6, на друг -5. Но те не бяха сигурни за точното си тегло. Освен това, са и по - леки по принцип.
Ще видим. Аз не се чувствам толкова отслабнал, мерки са се запазили, силата също... :D
Но това беше като гръм от ясно небе!!! :D

Ако наистина са 5 може да си изчистил просто вода от тъканите ама и на мен ми изглежда някак си фантастично щеше да се чустваш смазан ако савалиш 5 кг за 3 дена :D

04.01.11
13:55

Аз между сутрин на гладно след тоалетна и вечер преди лягане имам между 2 и 3 кила разлика винаги. При повечето хора също е така, няма как да се сравнява на гладно и на наядено.
Отделно, че е напълно възможно (дори не трудно) да свалиш 3-4 кила от дехидратация за 3 дена, макар че обикновено трябва да си го поставиш за цел, от самосебе си не съм виждал да се получава.
Но от друга страна, като имам предвид какви бяха последните дни, започвам да си мисля, че май си поработил с алкохола, мезетата и недоспиването :D Ако е това - очаквай нещата да си дойдат на мястото до няколко дена, ако ли не - виж си кантара ;)

08.01.11
21:17

С една дума - невъзможно....

Възможно е да се свалят 10кг за 3 дена, но наистина трябва да е поставено за цел, а надали има нормален, който да го направи. Възможно е да си свалил 5кг, но чак 10…нещо кантара не е в ред. Аз преди 2-3 седмици след една тежка дискотека и много много алкохол на сутринта се премерих с 4кг. по лек, а се меря винаги на гладно и сутрин след кенефа. Та тогава се изумих как може да се дехидратира човек за една вечер и още повече как алкохола влияе на хидратацията на организма. Не диуретик ми...все едно ме бяха източили с помпа за вода :D

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 08.01.11 21:27.

09.01.11
01:11

Към автора - ако не се е*ваш с нас, то непременно си изхвърли кантара в близкия контейнер. И малко се учудавам човек с 1300 мнения да задава такъв въпрос. Със сигурност НЕ си отслабнал със 8 кг за 3 дни. Не че е невъзможно това да стане, но искрено ти пожелавам да не ти се случи. Бай дъ уей в момента в Карфур има кантари на промоция за 5 лева - представете си за какво чудо на техниката иде реч...

и аз имах този феномен за само че бяха 5-6 кг за 3 дена !!! Единственото по различно беше че свалях по 1000 калории дневно.

28.01.11
20:35

Радвай се бре, запазил си мерки, а си по-лек :D

30.01.11
16:53

Някой от вас случайно да с ие пазарувал качествени кантари от някой интернет магазин, нямам време да обикалям :(

GU

07.02.11
21:04

няма шанс да свалил за 3 дена толкова

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1