30.09.10
14:29
Вчера забелязах че рамената ми не са еднакви лявото е по ниско никога не е било така как е станало и можели да се оправи
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 30.09.10 17:28.
30.09.10
14:54
Няма да може, свиквай с болката.
Ако беше повече мускулна маса предполагам щеше да забележиш.. за това залагам на неправилна стойка ... Това мисля че го правиш несъзнателно самия ти. Просто повдигаш дясното си рамо, стягаш десния трапец и застиваш така . Застани пред огледалото и хубаво разтръскай ръцете нагоре, надолу и се отпусни максимално да видиш че ще изчезне разликата :> Не трябва да стоиш под напрежение а напълно отпуснат .. напрягаш ли се се получават тея хави.
Ако имаш вече някво изкривяване си е друг въпрос ама както го описа си мисля че сам го правиш.
Еми то от теб си зависи.. Същото като да кажеш ще ходя ли изправен ? Ти сам трябва да се подсещаш постоянно че си застанал в скованата поза и да се контролираш докато не ти стане естественото положение както в момента ти е кривото.
Тесните дрехи са предпоставка за такаво напрежение тъй като се стараеш да изглеждаш симетрично и уж да прикриеш изоставащата лява част напрягаш дясната... Широките дрехи са подходящи са такова “лечение” ... дрехи в които се чустваш конфортно и не очертават физиката ти.. тогава се отпускаш по лесно.
Виж това което си приказваме си е ей така между другото... Ако мислиш че наистина имаш проблем няма да е зле да попиташ някой лекар. Може да си е някакво гръбначно изкривяване.. Може да има медицинско решение което да трябва да се приложи навреме защото принципно изкривяванията се коригират по лесно в началото така че питай си личния най добре.
Иначе нещо интересно четох скоро в нета че това се получавало от често онаниране :D Бяха дадени за пример войничета които злоупотребявали в казармата хахахх.. Може да е истина , може и да не е.. кой знае но ми се вижда малко тъпо защото ако е така то целия свят трябва да сме така :)
Мнението беше редактирано от Manigga на 30.09.10 17:07.
“...и Да ПРАВЯ ГО несъзнателно.”
Той човека си казва, че сам го прави, а вие пак продължавате да пишете в темата.
01.10.10
17:54
Тази разлика е доста вероятно да е заради гръбначно изкривяване, което трябва да се прецени от лекар. По-добре скоро отиди да те прегледат, защото, ако това е причината, на твоята възраст не е непоправимо.
Някой ти каза да качиш снимка, айде качвай да се види дали само не си мислиш ти че е така
казано от UltraVisioN на 01.10.10, 17:54:
Тази разлика е доста вероятно да е заради гръбначно изкривяване, което трябва да се прецени от лекар. По-добре скоро отиди да те прегледат, защото, ако това е причината, на твоята възраст не е непоправимо.
Един човек да напише нещо смислено
02.10.10
09:58
Има две възможности:
1. Гръбначно изкривяване, посети статия: Гръбначни изкривявания - консултира се с ортопед.
2. Лош баланс в тонуса на мускулатурата на раменния пояс - консултира се с кинезитерапевт или кондиционен треньор.
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 02.10.10 09:58.
23.12.10
01:42
има такива меки корсети за гръбначни изкривявания, може да е последствие от друга травма, може да компенсира нещо друго... най -добре е да се говори с лекар, защо не си направил това първо не мога да си обясня...
Ако не искате мебели по поръчка , украсете дома си със стилни завеси от плат или гоблени. Определете сами вида на вашите завеси от плат и красотата на големите гоблени. Обновете жилището си. Можете да се сдобиете с интериорни врати и мебели по поръчка в луксозните магазини за мебели. Обзаведете с камини и отваряйте и затваряйте пространствата с интериорни врати и се наслаждавайте на детайлно изпипаните камини.
Мнението беше редактирано от chokolatche на 04.05.13 09:18.
Може и ти да си се подредил като мен батка- сколиоза с ротация на прешлените!Качи снимка........