06.01.11
15:05
сутрин whey protein + овесени трици+1-2 сурови яйца разбито в кисело мляко
2 хранене casein разбит в кисело мляко заедно с замразени боровинки и горско плодове
3 хранен 100-150 грама кафяв ориз
тренировка
4 хранене whey protein +банан + горско плодове разбито с кис мляко
5 хранене пилешко 400 грама с гъби, чушки и някакви др зеленчуци
6 хранене преди лягане casein protein s woda
+ зелен чай през деня и ройбос вечерно време
как ви се струва ?
+ 3 яйца/извара/100-150 гр пилешко при ядене 3 и си бомба!
Мнението беше редактирано от Витан на 06.01.11 15:16.
06.01.11
21:57
Според мен хранене 2, ако има въобще усвояване, то ще трае поне 3+ часа. Ако можеш, включи бързоусвояеми храни в първите две хранения.
07.01.11
12:29
Съгласен съм с Митко. В първата половина на деня избягвай казеин и извара, като второто е съставено от първото :D
07.01.11
17:15
значи да махна казеина и да сложа пак уей на 2ро хранене
08.01.11
09:21
Допускам, че включваш толкова шейкове, тъй като нямаш възможност да си набавиш храна. Ако не е така обаче, сериозно помисли, дали да не оставиш шейковете само тогава, когато е неизбежно.
Правил съм (по принуда) такива режими с по 4-5 шейка на ден - възстановяването дори не може да се доближи до това от истинска храна, колкото и космическа марка протеин да се пие.
09.01.11
04:27
да , нямам време да си готвя ,затова шейковете пък и по малко калории от друга страна предполагам че ще приема с протеиновите напитки/препорачай ми някакав протеин хубав , парите не са проблем
09.01.11
11:11
Не е много разумно протеиновите шейкове да съставляват толкова голям дял от дневния ти белтъчен и енергиен прием. Да, ако става въпрос за определен кратък период или инцидентно в отделни дни, тогава проблем няма. В дългосрочен план, обаче, е възможно тази стратегия да окаже негативно влияние върху нормалната стомашно-чревна дейност, независимо от турбо-гига-мега-качествените протеинови хранителни добавки, които ще приемаш. С огромно извинение към теб и наистина без лоши чувства, но мисля, че те понамързява да си приготвяш храна и/или те е срам да си носиш от къщи. Не е невъзможно да си организираш нещата така, че да ти остава време за приготвяне на храна, а и не е нужно непременно да си готвиш имамбаялдъ, патица по пекински или гювеч с 5 вида месо в гърне. Спокойно можеш да пестиш време и с готови храни, каквито са пилетата на грил, например. Отделно от това, Димитър Михайлов е прав - няма как да достигнеш с приемане на хранителни добавки в такива количества ефективността на едно добро хранене с подходяща истинска храна (имам предвид възстановяване, сила, изграждане на мускулатура и т.н., включително намаляване на телесните мазнини).
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.01.11 11:14.
04.03.11
21:07
Разбити яица ? По - добре ще е да ги свари .