08.01.11
16:19
Здравейте
от доста време ми се е появила една неприятна остра болка, която става все по-силна (започна слабо преди повече от година, а напоследък по-силно). Болката започва от процепа между гърдите и продължава към долната част на дясната гърдя. Проявява се най-вече когато си свия раменете навътре. В началото ме болеше само като правех кофички, след това започна да ме боли и при набирания в широк хват в горната част на движението, когато раменете са изнесят напред. Сега вече много ме боли и при лежанка. Болката е остра, сутрин като стана често ме боли докато се раздвижа, някак си отвътре се чуства, по към коста. Правиха ми снимка, казаха че имам леко гръбначно изкривяване,ама не било сигурно дали имало болката връзка с това. Ходих на друг лекар, даде ми противовъзпалителни, докато ги пиех болката изчезна, после пак започна да боли. Почивах от фитнес 3 седмици сега по празниците, но от това не премина болката. Не знам и аз вече. Някой имал ли е подобен проблем и да знае какво може да се направи?
Мерси.
08.01.11
20:08
Хубаво разгрявай.
Доколкото съм чел тук и са ми казвали, тази болка я имат масата от хора (включително и при мен), които правят кофички и не би трябвало да е притеснителен факт, освен това с времето отминавала. Загрявай повече и не пускай до долу. Има доста писано в сайта по темата, така че потърси.
казано от Svirepiq на 08.01.11, 19:45:
на колко години си ? може би растеж :) и се разширяваш. почивай повече !
Не е от растеж :) на 30 съм