Режим за понижаване.

KK

09.01.11
16:44

Здравейте,на 16г. сам,тежа 81 кила и 1.73 ръст. Мисля да почвам фитнес и си направих програмка за понижаване на тегло,не знам дали е правилна,искам съвети :)

8:00 - Сирене,някой плод ябълка или портокал,мед и чашка мляко.
12:00 - Варени картофи или варени яйца с препечен хляб.
15:00 - Някой плод,някакви ядки или някое млеко (тука сам на даскало и няма какво да ям.)
19:00 - Ориз и пиле с препечен хляб с някаква салатка.

И един въпрос за киселото мляко,дали да го включвам в менюто си и в какви количества?

Темата беше редактирана от Karaeski Karaeski на 09.01.11 16:48.

BO

09.01.11
19:17

От къде мислиш да набавиш протеини?Тук виждам само в 19:00 някакви наченки..
Вкарай още яйца,пилешко месо,риба.Гледай във всяко хранене да имаш източник на протеини,което ще рече: месо,риба,яйца..пудра.Намали въглхидратите или мазнините.Виж кой ще ти е основния източник на енергия,дали въглехидрати,дали мазнини.Пий много вода.Добре е също да добавиш зелен чай/кафе...

KK

09.01.11
20:08

Може ли риба консерва,или трябва сготвено да е?

BO

09.01.11
22:10

Риба тон от консерва е отличен избор ;))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1