НАТАДРОЛ

Прескочи до:

06.01.11
23:13

Здр,на 22 съм,с 2 години стаж в залата.... искам да попитам дали някой е пробвал този хард продукт и какви са му резултатите от него ,защото мисля да го пробвам и друго важно нещо ,как точно се пие,че така и не разбрах от това което пише за него ..

07.01.11
00:17

И аз се интересувам от мнения по въпроса. Има добри отзиви за продукта в чуждестранните форуми и почти никаква информация в българските. Ако някой е пробвал продукта, да пише смелко какви са му впечатленията :)

07.01.11
14:29

Много интересен продукт,но едва ли някой тук може да сподели впечатления...

08.01.11
12:45

казано от padre на 07.01.11, 14:29:

Много интересен продукт,но едва ли някой тук може да сподели впечатления...

Изглежда май още никой не го е пробвал !!!

08.01.11
15:55

http://www.supplementreviews.com/legal-gear/natadrol

08.01.11
18:02

За 30 лири има къде-къде по-ефективни препарати, които с правилен начин на прием дават малко, да кажем незабележими, странични ефекти...

08.01.11
19:04

Kaто например

09.01.11
22:45

това го похвалиха доста,и без странични ефекти,ако спазваш всичко както трябва ,но така и не пише по колко е най добре да го пиеш

10.01.11
09:09

Като гледам не ми прилича на стероид,
значи най-вероятно няма да има кой-знае-какъв ефект.
Но пък от друга страна не е вредно (поне на пръв поглед)

Какъв ти е опитът с добавките , та се насочи към този продукт с неясен ефект и подвеждащо име

10.01.11
12:09

LG Sciences си имат Natabolic Stack (2xNatadrol,1xGHenerate,1x Formadrol Extreme),който според мен е трепач,но в БГ цената му е направо скандална,като се има на предвид,че в САЩ излиза 90$.....

10.01.11
13:35

казано от Caleb на 10.01.11, 09:09:

Като гледам не ми прилича на стероид,
значи най-вероятно няма да има кой-знае-какъв ефект.
Но пък от друга страна не е вредно (поне на пръв поглед)

Какъв ти е опитът с добавките , та се насочи към този продукт с неясен ефект и подвеждащо име

Явно имш много набито око ;) Ако береш и гъби по този начин.....(wasntme)

казано от padre на 10.01.11, 12:09:

LG Sciences си имат Natabolic Stack (2xNatadrol,1xGHenerate,1x Formadrol Extreme),който според мен е трепач,но в БГ цената му е направо скандална,като се има на предвид,че в САЩ излиза 90$.....

Според тебе е трепач, а дали си го ползвал в действителност за да можеш да твърдиш подобно нещо? Защото и на мен стаковете на LG ми бяха интересни, но не съм прочел особенно ласкави неща за тях.

казано от F.A’U на 08.01.11, 18:02:

За 30 лири има къде-къде по-ефективни препарати, които с правилен начин на прием дават малко, да кажем незабележими, странични ефекти...

Я ни, светни за тези продукти. Защото тук съм почти сигурен, че вече говориш за стероиди и прохормони, които тук и в Щатите са забранени за продажба, а в UK незнайно защо ги продават свободно. Колкото страничните ефекти, да могат да са незабележими вероятно, примерно можеш да си докараш съвсем незабележим токсичен хепатит, или по-лошото една незабележима чернодробна цироза, или на пръв поглед незабележимо  разтройство на ендокринната си система, както и незабележима тестикуларта атрофия, или незабележимо увеличаване на простатата. Това са една част от незабележимите странични ефекти. За забележимите странични ефекти мисля няма смисъл да споменавам а? ;)

Мнението беше редактирано от Valdis на 10.01.11 13:49.

Мислиш, че не е по-добре да се продават стероиди свободно ? Аз не мисля така... разбира се не да се продават на всеки ъгъл, но по-добре е да си вземеш нещо от аптеката което е минало през някакъв контрол отколко метанче от бате Жоро културистът, които е докоснал поредната тънка мексиканска пратка която е произведена в невероятната лабораториия на фармацефтична компания “Мазето”  и само Господ знае дали някой изпаднал бушмен не е решил да се изпикае в казана с отварите :D.  Про-хормоните не са забранени, даже в едно издание на Олимп имаше статия как от прохормонален продукт да си направиш чист тестостерон. :)

Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 10.01.11 15:03.

10.01.11
15:34

http://www.paramount-supplements.com/havoconsale.html - не ми изглежда да са забранени - не Ви казвам да ги приемате - знам какви са страничните ефекти.

10.01.11
15:35

казано от Николай Маринов на 10.01.11, 15:01:

Про-хормоните не са забранени, даже в едно издание на Олимп имаше статия как от прохормонален продукт да си направиш чист тестостерон. :)

Брех, ама мноо ги разбираш! Обаче за разлика от теб аз съм чел доста повече по темата. Да има прохормони, които все още се продват леглно понеже още не са “баннати” но ще дойде и техния ред. Колкото до легалната продажба на стероиди нито съм за, нито тук е мястото това да се коментира. http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=115830911 - това е една част от забрнените продукти. http://www.riokoz-bs.com/opasni_hrani.html

казано от F.A’U на 10.01.11, 15:34:

http://www.paramount-supplements.com/havoconsale.html - не ми изглежда да са забранени - не Ви казвам да ги приемате - знам какви са страничните ефекти.

А Discontinued Supplements да ти говори нещо или просто си чешеш езика със линка, който си дал? Това е епистан - epithio дори не е прохормон а е доста силен стероид, забранен е и въпреки това още се продава в мрежата но ме съмнява да е легално.

Мнението беше редактирано от Valdis на 10.01.11 15:51.

То не е до четенето бе приятел, а до това да ли за разрешени за продажба или не...., а про-хормоналните продукти са напълно разрешени ;)

10.01.11
16:39

Теоритици тука много,ама практици почти никакви....Другиа,пък изкача с Havoc…

10.01.11
16:43

казано от Николай Маринов на 10.01.11, 16:30:

То не е до четенето бе приятел, а до това да ли за разрешени за продажба или не...., а про-хормоналните продукти са напълно разрешени ;)

Аз поне съм се обосновал, ти погледна ли линковете? Ако ти стиска задника айде да се обзаложим а?

10.01.11
17:17

Момчета, не го обръщайте на лични нападки.
Всеки сам си преценява какъв ефект иска да постигне и какви дефекти може да понесе.
При всички положения - преди да се ползват въпросните продукти, трябва повечко четене по темата.

Вече са ги забранили значи хмм пропуснал съм ..... моя грешка ;) Просто не се интересувам много от такива препарати.

10.01.11
18:01

казано от Николай Маринов на 10.01.11, 17:48:

Вече са ги забранили значи хмм пропуснал съм ..... моя грешка ;) Просто не се интересувам много от такива препарати.

Да забраниха ги, 2005 почнаха 2009 довършиха, така че съвсем не е прясна новина. Друг е въпроса, че в България се раздуха едва в средата на тази година.

14.01.11
10:48

точно този продукт не съм ползвал но общо взето от двата продукта на LG които съм ползвал съм направо възхитен - Дженерейт и Анадролик Стеит

14.01.11
12:07

казано от caihundrel на 14.01.11, 10:48:

точно този продукт не съм ползвал но общо взето от двата продукта на LG които съм ползвал съм направо възхитен - Дженерейт и Анадролик Стеит

silabg.com/bg/7530-LG-SCIENCE-GHENERATE.html

имаш предвид това, което е на промоция даже сега.....
От описанието не разбирам какво точно дава, сила или маса.
За колко време горе долу стига флакона, че ми се видя бая малко шишенцето.

14.01.11
12:12

казано от caihundrel на 14.01.11, 10:48:

Ще ми е много интересно и полезно да прочета по едно ревю за двата продукта.

14.01.11
12:30

дженереит е по-скоро тестостеронен бустер - при мен определено вдигна доста либидото
стига за около 2 месеца
Анадролик стеит е доста сносно направен родукт - нещо средно между азотен бустер креатинова матрица и тестостеронен бустер тъи като има комплекс които понижава естрогена .Вкуса му обаче е просто отвратителен - все едно пиеш лекарство .......

14.01.11
12:48

казано от caihundrel на 14.01.11, 12:30:

дженереит е по-скоро тестостеронен бустер - при мен определено вдигна доста либидото
стига за около 2 месеца
Анадролик стеит е доста сносно направен родукт - нещо средно между азотен бустер креатинова матрица и тестостеронен бустер тъи като има комплекс които понижава естрогена .Вкуса му обаче е просто отвратителен - все едно пиеш лекарство .......

До сега не съм ползвал Тест буустер, на 31 години съм и сега след твоя коментар си мисля дали да не го добавя към това което пия в момента:

14.01.11
12:49

Аз не виждам нищо което може да играе ролята на тест буустер във дженерейт, продукта е GH буустър, но ако питаш мен действието и ползите от подобни продукти силно съмнителни ако въобще ги има. Лично аз не бих пробвал подобен продукт. Към автора,  насочи се към доказано действащи продукти, Pink magic, Hard FX, Mass FX,  X-Factor, Slin Sane,  за тях поне със сигурност се знае, че работят. В момента се вдига доста шум покрай новия продукт на iForce - http://www.iforcenutrition.com/tropinol.asp може да се намери на цена от 40$ в щатите, и ако е вярни резултатите при тест групите, продуктът ще бъде доста обещаващ, аз съм решил да го пробвам, но изчаквам да видя какви ще са резултатите на хора, които в момента правят цикъл с него по-чуждите форуми.

14.01.11
12:59

може ли да ми посочиш доказателства че Pink magic, Hard FX, Mass FX,  X-Factor, Slin Sane работят
честно казано аз от Слин Сеин не усетих  ефект
да не говорим че обещаният пъмп ефект никъв го нямаше

14.01.11
13:15

казано от caihundrel на 14.01.11, 12:59:

може ли да ми посочиш доказателства че Pink magic, Hard FX, Mass FX,  X-Factor, Slin Sane работят

:) добре де, отговори ми на въпроса от предишният пост.....има ли смисъл?

KR

14.01.11
13:17

В момента сам в този цикъл hard fx +mass+fx + slin sane + x-faktor и напълно подкрепям казаното от Valdis наистина работят.Но да се има в предвид че това са само добавки не очаквайте чудеса.По негова препоръка се запасих с мн храна(определено без нея не става каквито и препарати да си вземете).Понеже стомаха ми не е свикнал на такова количество си взех едни храносмилателни ензими и ефекта не закасня.В момента талията ми е със 2 см надолу а сам качил килограм и нещо(по точно 300 гр)

14.01.11
13:21

Не мога, не съм ползвал нито един от продуктите, но за сметка на това съм чел доста за тях по форумите. Лично на мен не ми харесва цената на тези продукти, за добър стак на AX ще ми бъдат необходими по 3 опаковки Mass FX и Hard FX + голямото количество протеин и други съпътващи добавки се получава една безумна сума, която не смятам, че е оправдана на база вероятни резултати. Ще изчакам да видя как ще се представи Tropinol-a ако се окаже въздух под налягане ще му  мисля. Пък и за себе си не мисля, че имам нужда от повече маса, в момента съм 119кг. на 18% BF и си мисля, че при едно добро изчистване резултатът ще е повече от добър. ;) Добавките без, които не мога са протеин, omega3, и витамини другото са глезотии :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 14.01.11 13:24.

KR

14.01.11
13:34

Мога но трябва да потърпиш малко докато свърша цикала.Тогава ще видеш снимки преди сега и малко ревю ( по скоро размисли и страсти относно стака)

14.01.11
13:36

като сте почнали да четете да бяхте прочели и ревютата на Дженереит и Анадролик стеит:)

14.01.11
13:40

за сравка http://www.supplementreviews.com/legal-gear/anadraulic-state/1
Momchil79 - стака дженереит и анадролик стеит излиза към 130-140 лв и стига за 2 месеца
сметни колко пари ще ти трябват за подобно упражнение със Pink magic, Hard FX, Mass FX,  X-Factor, Slin Sane

14.01.11
13:48

Ами насочи ни към такова ревю, което е достатъчно впечатляващо за да заинтригува вниманието ни :D и съответно да не изглежда платено.

ПП Каза, че си доволен от стака на двата продукта, а какви бяха реалните ползи изразени в кг и см?

Мнението беше редактирано от Valdis на 14.01.11 13:51.

14.01.11
13:54

А GT серията не е ли по-добра ?

14.01.11
13:57

http://www.4supplementreviews.com/lg-sciences-anadraulic-state-gt-reviews/
I was trying to decide between Anadraulic State GT, Jack3d, and SuperPump250. I had taken Jack3d on a regular off/on basis for a couple tubs. I liked Jack3d but it seemed to be lacking in some respects, so I decided to give ASGT a try.

I was blown away by what ASGT had to offer. Not only was the energy outstanding, but the stamina, strength and endurance were all unbelievable. I NEVER felt like this on Jack3d. The energy was great, but ASGT gave me so much more. I’m definitely an LG Sciences believer now! I’ll be recommending this to everyone I talk to about pre-workout powders.
и сега ревюто което ме накара да си купя продукта
всъщност това е единственото НЕГАТИВНО ревю което успях да намеря за този продукт
и забележете единственото нещо заради което му се дава негативна оценка е вкусът
тоест всичко друго си е наред а и както споменах вече вкусът нистина е супер отвратителен
This stuff goes too far! The taste is a chaulky MESS. I had to choke it down. Went on it for 6 days. Never got used to it.

14.01.11
13:58

GT серията е по-добра
и е с отличен вкус доколкото разбирам

14.01.11
14:00

казано от caihundrel на 14.01.11, 13:40:

за сравка http://www.supplementreviews.com/legal-gear/anadraulic-state/1
Momchil79 - стака дженереит и анадролик стеит излиза към 130-140 лв и стига за 2 месеца
сметни колко пари ще ти трябват за подобно упражнение със Pink magic, Hard FX, Mass FX,  X-Factor, Slin Sane

еми май ше взема само Дженерейта щот и Джака и Анадролика се пият по едно и също време......, а ми харесаха отзивите в bodybuilding.com…....

14.01.11
14:01

а да комбинираш джак3д и Анадролик стеит не е добра идея

14.01.11
16:23

Вкусът изобщо не може да ме улаши,защото да речем БЦАА и КЕЕ си ги пия като лимонада :Д Сериозно се замислям,дали другия месец да не пробвам GTto ;)

14.01.11
16:28

казано от caihundrel на 14.01.11, 14:01:

а да комбинираш джак3д и Анадролик стеит не е добра идея

Ама защо ? Уф ти си прекалено много филмиран по разни статийки...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1