SCITEC REFORM и BSN N.O XPLODE

10.01.11
15:40

Здравейте!
Питането ми е дали мага да ги комбинирам и двете добавки?

SCITEC REFORM и BSN N.O XPLODE

Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Martin Panayotov на 10.01.11 15:40.

Да, можеш, но обърни внимание на кофеина в тях.
Има възможност да го предозираш, което категорично не е препоръчително.

При така зададен въпрос ще е трудно да ти се даде по-точен отговор.

10.01.11
15:52

Аз мисля да пия SCITEC REFORM преди хранене на обяд и преди тренировка, а BSN N.O XPLODE 30мин. преди тренировка. Тренировката ми е след 17 и 30 часа

Мнението беше редактирано от Martin Panayotov на 10.01.11 15:53.

Въпросът е каква е толерантността ти към кофеина, приемаш ли кофеин от други източници (кафе, чай, газирани напитки, други добавки) и колко време мислиш да приемаш тези два продукта успоредно. Трудно е да се каже колко кофеин има в N.O. -Xplode, затова трябва да бъдеш внимателен.

10.01.11
16:14

Кафе и газирани напитки не пия само вода и сокове, а добавките мисля да ги пия поне месец и половина после ще направя почивка две седмици и пак отначало.

Всъщност... какво по-точно искаш да постигнеш?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.01.11 16:18.

10.01.11
16:22

Ами искам да изчистя малко тлъстини и да направя малко релеф! 

Предполагам знаеш, че основният инструмент за постигането на тези цели е храненето. От друга страна едновременното постигане на тези две цели често е само теория. Имаш ли опит с добавки от класа на N.O. -Xplode? Приемаш ли други добавки?

10.01.11
16:29

Исках просто да знам дали има фатални последствия, когато комбинирам двете добавки, а в последствие ще видя дали има ефект от тях взети заедно.

10.01.11
16:35

Да знам, че 90% е храната, която приемам за това как ще изглеждам и да трудно са постижими и двете цели! Други добавки не взимам за момента. А относно N.O. –Xplode пих преди месец и половина от нея половин опаковка и спрях.

Гледайки състава на двата продукта, мога да кажа, че единствената опасност идва от дозата на кофеина (заедно с другите стимулатори на нервната система, които съдържа N.O. -Xplode). Не знам какъв смисъл влагаш в понятието “фатални последствия”, затова погледни симптомите при предозиране на кофеин. При проблеми със сърдечно-съдовата система може да има и тежки последици. Технически няма проблем двата продукта да се приемат заедно. Това е отговорът на така поставения от теб въпрос. Струва ми се, че кофеинът ще ти дойде в повечко.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.01.11 16:42.

10.01.11
16:44

Благодаря ти за отговорите със сигурност ще имам в предвид твоето мнение относно темата!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1