10.01.11
18:56
В тая шибана държава на беззакоието нито има институция която защитава правата на потребителя нито и да се оплачиш някъде ще ти помогнат.Затова предлагам да се направи една хайка и които не е доволен от произволен вносител - отиваме и им палим склада или магазина. Иначе няма да се научат да не се ебават с нас ,a тези които останат в бизнеса ще си помислят дали за в бъдеще ще си разпечатват протеините и да ги пълнят с боклуци или пък да продават креатин на бучки или стоки с изтекъл срок на годност! А пък ако това не помогне, яки момчета сме, намираме собственика и го спукваме! Замислете се, докога ще ни правят на кратуни?
ТОВА ДА Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ХОРАТА ОТ САЙТОВЕТЕ КОИТО ПРОДАВАТ ДОБАВКИ
10.01.11
19:01
Как можеш да пуснеш такава тема не ми е ясно.
А на мен не ми е ясно ти има ли тема която не кретикуваш? Ако изкаш да се дракаш върви в друг сайт и стига умня моляте.. :)
10.01.11
19:10
казано от LonsDale на 10.01.11, 19:07:
А на мен не ми е ясно ти има ли тема която не кретикуваш? Ако изкаш да се дракаш върви в друг сайт и стига умня моляте.. :)
Относно това мнение не знам откъде да започна с “кретиките” и няма и да се опитвам :D
10.01.11
19:12
Добре съгласен съм, но малко крайно звучиш ... Нека тук ще направим списък със сайтовоте измамници... Всеки,който е бил излган измамен по някакав начин от някой он-лайн магазин просто да напише името му тук и да се състави черен списък...
казано от Martin Tomov на 10.01.11, 19:10:
казано от LonsDale на 10.01.11, 19:07:
Относно това мнение не знам откъде да започна с “кретиките” и няма и да се опитвам :D
В бързината знаеш ли колко гледам че съм го написал с Е вместо с И ? Но.. да не споря с теб.. пиши каквото си изкаш пожелавам ти лека вечер :)
10.01.11
19:18
Не е никак крайно момчета! Колко време вече печелят по този начин на наш гръб? Продават ни уж протеини а не се знае какво пием? Докато не ядат бои или не ги ударим здраво няма да се спрат! Като напишем некоректните сайтове какво? Ще го затворят сайта и след месец - хоп друг подобен сайт с друго име! Едни и същи хора правят тия шмекерии и трябва да ядат бои! Иначе няма да се научат. А на такива като Мартин мога да кажа, че заради хора като вас държавата е такава! Стойте си и си пийте какаото със захар за 40лв килото като си мислете че е протеин!
Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 10.01.11 19:20.
10.01.11
19:26
казано от Ivan Ivanov на 10.01.11, 19:18:
Като напишем некоректните сайтове какво? Ще го затворят сайта...
Ти сериозно ли го мислиш това? Пък ролята си за падението на държавата ни няма да я коментирам...
10.01.11
19:32
Момче не ме ядосвай, като не си съгласен с мен - яй си фалшивите добавки и не ми пиши в темата. За държавата какво да ти обеснявам, хора с овча психика като твоята седят и нищо не правят по въпроса, и тогава едни други хора се възползват от тях. Това не ти ли е ясно или просто нямаш образованието или акъла да го осъзнаеш?
Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 10.01.11 19:33.
Aбе не е лошо да има една тема за некоректните сайтове! Поне да знаем от къде да не пазаруваме.... И да е важна, да стои отгоре... Иначе колега Иван малко е прекалил, въпреки, че и на мен понякога ми се иска да откъсна на някои ръката и да го бия с нея (nlove10)
10.01.11
20:07
Абе такива магазини и сайтове само в нашта държава може да има. Това ако е в САЩ да отиде негрото и да си купи от магазина добавки и да разбере че са фалшиви, връща се и застрелва продавача без да му мисли. Трябват ни тука такива хора иначе няма да се научат да спрат да ни прецакват.
10.01.11
20:32
Подкрепям те до една степен стабиляга,но не подкрепям подхода ти!Няма как да стане и това с негрото,за което говорише,баш в САЩ,нема как да застреля продавача,защотото за минути ще е в затвора ... И да дадем имената на некоректните продавачи,на държавните органи,сигурно нищо няма да стане,докато медиите не направят всичко публично и не ги хване срам управляващите,та чак тогава да осъдят някой некоректен продавач...Та ни остава да се направи ,ако няма вече една темичка с некоректни магазини,продавачи,дистрибутори и т.н. ,да се отбележе като важна и това е...Иначе малко ще са хората като тебе ,които да почнат да трепят затова ,че са им дали некачествени продукти,на никой няма да му се виси по районните поделения...
10.01.11
20:41
ами може да са малко хората като мене, ама е достатъчно да се здушим макар и 2-ма 3-ма, па да им е**м мамицата мръсна на тези продавачи. и няма да разберат нито откъде им е дошло нито от кой. и на цигани ще платя ако трябва, че да няма нищо общо с мене, но пак ще отмастя. има начини брато, стига да има желание! то ако не стане това дето го говоря медиите няма да дойдат, няма да има за какво! те искат интрига да покажат това е. пребит продавач на добавки, запален склад за добавки - ето това е интрига.
а за управляващите какво да ги е срам? те са ни оставили нас народа сами да си берем мъките. хора умират от недостиг на лекарска помощ, не се внасят лекарства, не се правят много по-важни неща, пък те за едни хранителни добавки ще обърнат внимание. на управляващите неможе да се разчита - те са си там да работят за себе си, не за нас.
а във САЩ са ставали убийства и за доста по-малки неща от хранителни добавки. бил съм там и съм чувал за случаи. и за развален сандвич от магазина е имало престрелка. просто на хората им прищраква и го правят. а негрите особено в гетата се трепят за доста по-малки неща, дори за една реплика накриво пък какво да говорим за друго!
Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 10.01.11 20:49.
10.01.11
21:30
“САЩ”, “Брато”, “негри”, “престрелки”, “отмъщения” смях се с глас прохождащ гангстерчо :D
Даже бих дал някой лев да видя как сте се събрали няколко такива и отивате да биете Момчил Милев в магазина му :D
Вместо да правиш циркове и гангстерски “филми” вземи пусни една жалба до Комисия за защита на потребителя и предприеми някъкви действия, а не форумни изстъпления. Взел си някакъв креатин дето е овлажнен - обаждаш се в магазина /имат телефон/ и се изясняваш. Разбирате се и изпращаш продукта обратно, а те ти връщат парите. Варианти много, но дай да плачеме по форумите. Говори ли с хора от сайта? Какви действия предприе? Какво изобщо направи освен да плачеш по форумите и да сънуваш престрелки и отмъщения? Ей заради такива дето плачкат, а нищо не правят сме на това положение. Един жокер - според Българското законодателство продажбата на добавки през интернет не е разрешено. Като не те кефят търговците в България - поръчвай от любимия ти САЩ /там дето негрите стрелят/, но предполагам нямаш 18 г. за дебитна карта (giggle).
Абе деца - какво да Ви прави човек. Аз се посмях.