11.01.11
21:26
Закуска 7 :25-150 гр. овесени ядки с прясно мляко
Второ хранене:9 :30-9:45-сандвич(от черен хляб) с пуешко или пилешко филе,или друго месо
Обяд: 2 или 2:30-зависи колко часа имам в училище-Месо,ориз,печени картофи..или някакъв друг бавен въглехидрат
Следобедна закуска:5 часа-50гр сурови ядки+някакъв плод(пада се 2 часа преди тренировка)
Тренировка-6:45-7 до 8 някъде
Веднага след трен:банан+кисело мляко
Вечеря(след тренировка):8 часа-Месо с ориз или някакви други бавен въглехидрати
Преди лягане: 10:30-11 часа-около 200грама извара или 200мл прясно мляко
Предполагам,че така става...
Ако нея одобрявате я променете,приемам всякакви савети :))).....
11.01.11
22:03
на 16 съм .... за 4 месеца бях качил 3 килограма чисти без добавки и хр.режим,ДА качвам трудно ....
казано от stanislav popov на 11.01.11, 21:26:
Закуска 7 :25-150 гр. овесени ядки с прясно мляко
Второ хранене:9 :30-9:45-сандвич(от черен хляб) с пуешко или пилешко филе,или друго месо
Обяд: 2 или 2:30-зависи колко часа имам в училище-Месо,ориз,печени картофи..или някакъв друг бавен въглехидрат
Следобедна закуска:5 часа-50гр сурови ядки+някакъв плод(пада се 2 часа преди тренировка)
Тренировка-6:45-7 до 8 някъде
Веднага след трен:банан+кисело мляко
Вечеря(след тренировка):8 часа-Месо с ориз или някакви други бавен въглехидрати
Преди лягане: 10:30-11 часа-около 200грама извара или 200мл прясно мляко
Предполагам,че така става...
Ако нея одобрявате я променете,приемам всякакви савети :))).....
В 7:25 вкарай и 2 лъжици мед и 2 варени яйца може и само белтъците (може и някакъв плод пожелание ама да не е банан щото ще ти стане тежко) закуската е много важна и трябва да е стабилна и веднага след ставане за да прекъснеш катаболните процеси които разграждат мазнините ти докато спиш за да хранят тялото пък и ако закусиш после ти идва апетит и за обяд :)
Така като ти е стабилна закуската махни тоя сандвич в 9:30 и хапни 2 банана с 1 кисело мляко и някакви ядки (фъстъци, бадеми)
До 2:30 ще си достатъчно гладен за да направиш едно стабилно ядене с месо ориз картофи обаче сложи и няква салатка да има зеленчук натъпкай се хубаво и забрави за черния хляб тук във форума пишат все за него понеже от него не се качват мазнини ама тези които пишат за него са на по 20 30 години и си смятат калориите а ти все още растеш и ти трябва много храна за това яж бял хляб от него се пълнее повече, не се притеснявай че ще се омазниш с тренировката ще изгориш мазнините.
В 5 с ядките и плода пии и едно кисело мляко или прясно ама гледай да не ти дойде много и да повърнеш на тренировката :)
В 8 след тренировката махни тея банани с кисело мляко, трябва ти бърз въглехидрат за да направиш така наречения инсулинов пик, за това хапни няколко лъжици мед, може сникърс или вафла, да е нещо с повечко захар, някои дори взимат декстроза което също е добра идея.
изчакай половин час някаде и тогава към 8:30 9 направи другото стабилно ядене с месо ориз картофи и пак салатка.
В 10:30, 11 е хубаво да повториш яйцата от сутринта ама този път да са 2 пържени например ( за разнообразие) яж ги със сирене, изварата също я пишат като черния хляб понеже има по малко мазнини, но аз горе ти обясних защо ти трябва да ядеш точно обратното, може да хапнеш някоя друга маслинка или малко кисело мляко не се притеснявай че хапваш повече преди лягане няма лошо за ектоморфите.
Това всичкото съм го правил аз и имаше огромен ефект при мен понеже аз бях твърдо убеден че по никакъв начин немога да напълнея обаче качих 7 кила за можеби месец и половина, а сега дори и да ги спадна пак, нямам проблем да си ги кача за 2,3 седмици понеже вече съм стигнал до тази граница :)
Това е от мен успех и ако все пак усетиш че почваш да затлъстяваш в което много се съмнявам, просто смени хляба и сиренето :)
Ice7y, бананът не е ли бърз въглехидрат, за след тренировка?Може би всички сме заблудени...Ама и режима си е бая як, дано от белия хляб напълнее.Упс, той май маса искаше да качва?Абе все същото, УСПЕХ!
Мнението беше редактирано от Нежния на 12.01.11 14:12.
Добре нека да млати банани с кисело мляко, и след тва като се пребере у тях да гризне 2 пъти мръвката и да му стане тежко...
Хем не давате съвет на момчето хем само му лаете в темата, много странни хора ...
казано от Ice7y на 12.01.11, 14:35:
Добре нека да млати банани с кисело мляко, и след тва като се пребере у тях да гризне 2 пъти мръвката и да му стане тежко...
Хем не давате съвет на момчето хем само му лаете в темата, много странни хора ...
Затапи ма :X.Повече няма да пиша тука, та да не му лая в темата
оффф келеш си още и лошо колко много си личи ... не всеки препоръчва след тренировка банан въпреки ,че е най-въглехидратният плод,защото фруктозата и глюкозата са му в равни количества ,а а след трен. трябва плод,който е с повече глюкоза
12.01.11
15:19
Защо просто не погледнете в някоя хранителна таблица ГИ на банана и спора да приклучи ? :)
казано от brusakch на 12.01.11, 14:44:
оффф келеш си още и лошо колко много си личи ... не всеки препоръчва след тренировка банан въпреки ,че е най-въглехидратният плод,защото фруктозата и глюкозата са му в равни количества ,а а след трен. трябва плод,който е с повече глюкоза
Това към мен ли беше?