11.01.11
22:10
——
Темата беше редактирана от g0thic_m на 20.08.11 23:08.
Health store имат оферта Pricematch.Ако намериш нещо на по-ниска цена от тяхната те ще ти го свалят с още 3 лв.Тоест там може да намериш
най-евтино каквото и да е.
Другият вариант е харесваш си някой продукт и го търсиш из магазините къде е най-евтин.
Общо взето е много тъпо, защото ако си правиш стак и пазаруваш така, то парите ти ще отидат по доставки....
Health store във Варна къде се намират ? Гледам, че картата им в сайта нещо не е настроена както трябва.
Ако някой знае, би ли казал, дали се намира на едно място с фитнес и студио за красота Finess ? Там някъде ли е ? До чаталджа ?
11.01.11
22:43
казано от g0thic_m на 11.01.11, 22:35:
Health store във Варна къде се намират ? Гледам, че картата им в сайта нещо не е настроена както трябва.
Ако някой знае, би ли казал, дали се намира на едно място с фитнес и студио за красота Finess ? Там някъде ли е ? До чаталджа ?
Ами да там е, ако не се лъжа по-точно 8-ми приморски полк(мисля, че така беше) - като тръгнеш към центъра и се минава покрай 8-ми мехотен Приморски полк.- паметника, но магазина е преди него.
Извинявай, че така ти го обяснявам, ама попринцип не съм от Варна, но ходя много често, красив град :)
Мнението беше редактирано от Мила на 11.01.11 22:44.
11.01.11
23:14
Сменям - грешка :)
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 11.01.11 23:16.