Кре-алкалин РЕЗУЛТАТИ

11.01.11
22:09

Колеги пускам една тема за Кре-алкалина, да споделя опита си и ако мога да бъда полезен на някого. Преди седмица си купих Кре Алкалин на Ultimate Nutrition за 18 лв и нещо. Избрах марката предимно заради цената иначе ако можеш щях да вземе на All American. Флакона е с 30 капсули по 750 мг. едната т.е. на един прием по 2 капсули ( 1.5 г.). В тренировачни дни го пия 30 минути преди тренировка заедно с протеин ( Scitec 100% whey - най-добрия за цена под 50лв. според мен) и след по същата схема пак 1,5 гр. или 3 гр. на ден. В нетренировачни дни пия само една капсула сутрин -  икономия :)  хахах. Резултата е впечатляващ. Тренирам от  близо две години ( БИО: 22 годишен, 75 кг. 175 см) но не бях стъпвал в залата от края на ноември първо поради настинка после и празници и така. Първата си тренировка направих С Кре-алкалин като изпих 3 капсули ( 2 за дозата от 1.5 и една бонус като за първи прием). С голяма изненада установих, че все едно не съм прекъсвал тренировки. Същата, ако не и по-голяма сила и абсолютна бодрост и енергия за през целия ден. Впоследствие забелязах може би 20-25 % качване на тежеста, чувствам яко The Pump :D и като изключим мускулната треска от подновените тренировки всичко е на 6, а и гледам да приемам повече течности така за всеки случай някаде към 2 л. поне вода на ден. Поздрави !!!

11.01.11
22:18

Урок номер едно:Добавки не се пестят.
Или ги пиеш както трябва,или не ги пиеш.

11.01.11
22:31

Позволи ми да се усъмня в ревюто ти, като си избухнал от първата доза :D

11.01.11
22:44

казано от korpusito на 11.01.11, 22:31:

Позволи ми да се усъмня в ревюто ти, като си избухнал от първата доза :D

:D Еми и да се усъмняваш и да не се така ми подейства, но уважавам мнението на всеки.

Приятелю, как според теб би се чувствал  при първата си тренировка, след месец и половина почивка, но без кре-алкалина? Отговарям ти директно, за да не се объркаш - абсолютно по същия начин! Твърде наивно е да вярваш, че в този случай това е ефект от тази добавка. Да оставим на страна въпроса дали креатинът действа по принцип с тази скорост...

Възможен е Пласебо ефект.

казано от GreyKnight на 11.01.11, 22:55:

Възможен? Бих казал абсолютно наличен. ;)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.01.11 23:00.

11.01.11
23:09

казано от GreyKnight на 11.01.11, 22:55:

Да съвсем възможно е! Важното е, че е само в моя  в полза ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1