11.01.11
15:06
Здравейте,
купих си Muscle Juice Revolution 5 кг разфасофка.. но като прочетох начина на употреба там пише, че трябва да се пие по 265 гр на ден!!! 265 грама не е ли прекалено много? 5 кг протеин за около 20 дни?!
Някой да има наблюдения или съвети!?:)
благодаря:)
11.01.11
15:14
Не, не е много, пие се както е указано. Tи не си си купил 5 кг протеин, а 5кг гейнър, което е смес от протеин, малко мазнини и много въглехидрати.
Дефакто на 265гр продукт имаш:
56гр протеин
162 гр въглехидрати
17гр мазнини
=======
235 гр общо от трите
Ако си купиш обикновен протеин, то на 265гр от него ще имаш около 230-240гр протеин, т.е. белтъчното съдържание ще ти е 4 пъти повече.
казано от ignasio на 11.01.11, 15:06:
Здравейте,
купих си Muscle Juice Revolution 5 кг разфасофка.. но като прочетох начина на употреба там пише, че трябва да се пие по 265 гр на ден!!! 265 грама не е ли прекалено много? 5 кг протеин за около 20 дни?!
Някой да има наблюдения или съвети!?:)благодаря:)
Ако беше прочел малко из фоума щеше де разбереш каква е разликата между протеин и гейнър, аиде сега погледни на етикета от тези 265 г колко от тях са протеин и колко въглехидрати. Ти до последно явно си мислел, че си купил евтин протеин а в последствие си окзва, че си взел скъпи въглехидрати.
Колегата Oranje прекрасно ти го е обеснил и ти е спестил четенето по форума (nod) ,но ти все пак прочети още малко относно гейнерите (как и за какво се употребяват ,какво съдържат и т.н) .
Аз лично ползвам Serious Mass на “ON” -той пък стига само за 16 дни :D :P и типично за такъв тип добавки също е пълен с въглехидрати .Пия пълната доза ,разделена на няколко приема и не съм омазнил ,но съм го съобразил с начина ми на хранене .
Съветвам те да погледнеш тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742 и като я прочетеш 2-3 пъти ,опитай се да определиш колко калории ти трябват на ден и хубаво погледни “Стъпка 2” и вече ще ти е по-ясно как да ползваш “Muscle Juice-а” ;)
А пък ако искаш добавка,която да съдържа повече протеин (белтъчини) в доза ,вземи си суроватка .
Надявам се да съм бил полезен :) , успех и повечко четене във форума .