Бицепсът ми изостава

11.01.11
18:54

Проблема е причинен от предишната ми тренировъчна програма. Сега го тренирам 1 път в седмицата, 2 упражнения - суперсерии и скотово сгъване. Ta, какво да направя, за да навакса изпуснатото? Още упражнения или?

Темата беше редактирана от shizzleberry на 11.01.11 19:07.

11.01.11
18:58

Доообре.
Значи са 3 упражнения.

11.01.11
19:08

За това добре, а нещо друго?

11.01.11
19:32

Може да разнобразяваш със упражненията на всяка тернировка, да не е едно и също. Не си дал никаква информация за себе си... каква ти е била предишната тренировка. И как точно разбра че бицепса ти изостава ?

11.01.11
19:50

Предишната тренировка беше много сбъркана и излишно натоварваща. Първи и трети ден - гърди и бицепс. Втори и четвърти - гръб и трицепс. (по три упражнения за всяка група + 1 упражнение за трапец, крака и корем, всяка тренировка).

Подразбрах за изоставането, следкато забелязах непропорционалността на ръката и почти несъществуващият връх.

12.01.11
00:10

За връх има да се потрудиш бая години. Не разбрах много добре - тренираш един път седмично бицепс със скотово и кое е второто упражнение?

12.01.11
08:32

на колко години си и от колко време тренираш?

12.01.11
17:57

На 17 години съм и тренирам от близо 2 години и половина.

Второто ми упражнение е сгъване с щанга от стоеж, като сериите са ми 2 без почивка (това, мисля, е дефиницията на суперсерии).

12.01.11
19:38

пробвай да спреш суперсериите за известно време и направи упражненията 3 с по 3 серии

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1