12.01.11
00:00
От 5-6 месеца не съм тренирал и от вчера отрих новия сезон. Имам една кутия почти пълна, OPTIMUM WHEY Gold Standard 5lbs която мисля да пия след тренировка, само че не знам дали няма да са му заминали качествата след толкова време? Мисля да взема една кутия Myofusion (не съм го пил) или Syntha6 за сутрешната закуска и евентуално след обед, но се двоумя все още? Size On Max Performance по време на тренировка, мултивитамини и се чудя за Jack3d. Притеснява ме това, дали няма да ми натовари сърцето или черния дроб и мога ли да го пия преди бягане с аминокиселини (имам една кутия на оптимум 2222 )? Отворен съм и за други продукти.
Jack3d няма да ти натовари сърцето много добър азотен бустер аз испих вече 1 опаковка напомпването е супер и съкратих почивките двойно даже някои път между серийте не ми е нужна почивка :)
казано от Bojidar Jordanov на 12.01.11, 18:37:
Jack3d няма да ти натовари сърцето много добър азотен бустер аз испих вече 1 опаковка напомпването е супер и съкратих почивките двойно даже някои път между серийте не ми е нужна почивка :)
Всеки има различна поносимост към стимулантите... Не гарантирай такива неща, има хора които са много чувствителни.
Един познат беше неадекватен 2 дни след 1 NoXplode
Мнението беше редактирано от Madboy на 12.01.11 18:52.