Въстановяване ?

Прескочи до:

11.01.11
19:19

казано от head_hunter на 11.01.11, 18:51:

Ето видя ли сега, че не е толкова трудно.
Сегашния хранителен режим вече се доближава до истината.
Само да вметна, че яйцата са най-евтиния и за мен най-добрия източник на белтъчини.
С тренировъчния режим какво правиме?

Ми тренировките ми са така :
Понеделник - гърди + рамене ( раменете ги правя по 2 различни упражнения както и понеделник така и вторник , защото инак няма да има каде да ги вмъкна към режима )
Вторник - гръб + рамене както споменах
Сряда - почивка
Четвъртък : Правя спаринги
Петък : ръце

Така съм ги нагодил защото при мен стоят нещата с времето за трениране и дните малко по сложно... :)

казано от korpusito на 11.01.11, 19:00:

казано от Николай Маринов на 11.01.11, 18:36:

казано от korpusito на 11.01.11, 18:31:

По-добре е от преди ;) Преди тренировка само кафе, след нея 2-та банана, махни прясното мляко. Ако направиш още едно хранене с яйца + въглехидрати ще е екстра.

Защо само кафе? Тва кафе му дава празна енергия, банана ще запълни гликогена в мусколите и черния дроб и ще има енергия за по-интензивна тренировка.... така мисля Аз, вие как мислите ? :D

Мисля да те копна в бисерите :D

Защо мислиш, че това е за бисери обуснови се..... едно кафе е далеч от истината която предписват на кофеина като деиствие, дозите са много по-високи и не е добавка за всеки, на мен примерно не ми понася кофеина преди тренировка ....

12.01.11
16:36

Вие се наизпонакарахте и така и пак не останах сигурен за тази програма какъф точно да ми е режима и как да си подредя нещатата който сам намислил да хапвам... :D Дайте по кротко... :)

Пробвай по новата ти програма дали ще ти е по-добре и сам ще решиш с писане по форумите извод няма да си извадиш никога, та ако ще и Рони Колман да те посъветва....

12.01.11
19:54

Да ти кажа прав си... ще го опитам както го бях казал пък да видим какво ще стане... :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1