интересува ме всичко за трийодотиронин Т3

Темата е заключена.

16.04.05
20:26

опитвам се да изчистя, ползвам клемботерол и ефедр. и съм доволен но един приятел ме бъзна и ми препоръча трийодотиронин Т3, каза ми че направо ще изчезна но за съжаление повече информация не ми даде, затова ме интересува всичко за трийодотиронин Т3 -какво представлява как се приема, примерни дози и схеми на прием

16.04.05
20:48

Т3 не е за препоръчване много от гледна точка на последствията от неправилна употреба! Не е шега работа този препарат!
Търговското му име е Цитомел!

-ускорява оксидацията на мазнините
-ускорява синтеза на белтъчини
-ускорява метаболизма и сътветно изгарянето на калории
-ускорява възстановителните процеси
-подобрява чувствителността на рецепторите за стероиди, инсулин, хормон на растежа...

за да може Цитомела да си върши работата трябват високи дози Селен и Цинк

циклите са къси, защото подтискането на натурално произвеждания хормон е огромно, а ако се стигне до неспособност на организма да си произвежда сам Т3, ще трябва да си го пиеш цял живот

за цикъл - ами примерно 3-4 седмици по 50мкг/ден си е що годе лек и безопасен (доколкото може да се говори за безопасност тук) цикъл
всъщност още по-добре ще е да са 25мкг ;)

21.04.05
14:15

Примерен цикъл от друг форум:

Първа част
——————-
Ден 1,2: 50mcgs
Ден 3,4: 75mcgs
Ден 5-11: 100 - 125mcgs

Втора част
——————
Ден 11-13 : 125mcgs (или 100 в зависимост от макса ти)
Ден 14-16 : 100mcgs
Ден 17-19: 75mcgs
Ден 20-22: 50mcgs

Трета част
——————
Ден 23-28 : 37.5mcgs
Ден 29-33 : 25 mcgs
Ден 34-42 : 12.5 mcgs

Щом въобще се насочваш към употреба на Т3 се надявам, че знаеш какво правиш и какви последствия може да има, а и Pc_genius ти написа. Ако си начинаещ въобще не ти препоръчвам да си играеш така с клен, ECA и T3…

21.04.05
21:48

Познавам една (мацка) беше ьа известно време-вече за съжаление не е.Точно поради тази причина.пи Т3 и след време стана нормална а си беше едър кокъл както им викат :wink:  Та тя така си обърка метаболизма че сега си го пие едовно за да не стане говедо.Така че няма да се задълбочавам,само ви казвам че това работи,ама че вместо за 3 месеца ще се изчистите за 1 и половина,не си струва риска май а ?
Помислете целта винаги трябва да оправдава средствата и рисковете

26.04.05
00:42

@rumenbb

Този препарат е много ама много опасен. Това е хормон на щитовидната жлеза. Дневното производство на този хормон е около 30 мкг. Много лесно може да се получи предозиране и да останеш зависим от този препарат до края на живота си. (както каза jay cutler) . Изводите си правете сами!!!

Хич не ти препоръчвам да се забъркваш с този препарат дори за професионални състезатели той е опасен.

Това което написа Pc_genius е вярно.

Цикъла предложен от rewave ми се струва силен и опасен.

Хич не препоръчвам на който и да било да взема Т3 (цитомел)!

26.04.05
11:16

Подкрепям калоянчо с двете си ръце,има фет бърнери който ще свършат същата работа просто малко повечко парички,ама пък здраве бол :wink:

26.04.05
21:54

А вие знаете ли,че Мр.Олимпия Франк Зейн е пристрастен със Т3,до края на живота си?

26.04.05
23:25

Знаеме, затова казвам да не се зима Т3, от стеройди може и да се измъкнеш, но от Т3 няма мърдане.

27.04.05
13:25

За да обмисляш употребата на Т3 трябва да имаш толкова информация, че да нямаш нужда въобще да постваш подобни теми във форуми. Ако наистина държиш на здравето си стой далеч от такива медикаменти. Съмнява ме ефектът, който ще постигнеш да е недостижим по “нормалния” начин, да не говорим с клен и Е/К/А.

П.П. kaloiancho не мога да преценя дали е силен цикълът или не - това е примерен цикъл, не съм го пробвал.

EX

08.05.05
14:47

Пия т4 левотироксин (л-тироксин )по 200 мкг на ден + 5 клена +20 мг винстрол и за 2 месеца свалих 25 кг без да се презорвам с тренировки супер яко нвд-та  и кардио по груби сметки изплясквам към 3000 кал на ден. Пляс 3-4 зелени чая на пикуик -има ги била. Но под лекарско наблядение. савета ми е отиди на ендо кринолог и тогава пии каквито и да били хормони иначе може и да ти трудно да влизаш през вратите :)) :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1