25.04.05
22:18
Здравейте, много пот фърлих върху този НВД и смятам да ви го покажа за да ми кажете къде куца и въобще да го обсъдим като цяло. Значи аз съм на 16год. и съм висок 185см. Играя баскетбол и смятам да изчистя напълно до лятото защото имаме доста важни срещи... но обратно по въпроса - засега смятам да ви покажа само храните участващи в диетата и чак после ще реша как да ги наредя посредством ежедневието. Значи следните храни са:
========================================
- 2 грейпфрута
- 200гр. пилешко
- 200гр. извара
- 400гр. Кисело мляко 3,6% масленост (една кофичка Данон)
- 2 Яйца
- 200гр. Краве Сирене
Сметките за един ден излизат така:
- Белтъци - 140гр.
- Мазнини - 86гр.
- Въглехидрати - 56гр.
- Калорий - 1575ккал.
Относно тренировките - тренирам три пъти седмично (понеделник, сряда, петък) баскетбол по 2 часа (баскетбола го броя към аеробните упражнения и кардиото). Отделно смятам вторник, четвъртък и събота да си тренирам за сила (фитнес) по моята програма :
=============================
1 ден: гърди (повечко)+гръб (мъничко)
2 ден: бицепс (повечко)+трицепс (мъничко)
3 ден: рамо (повечко)+ крака (повечко)
BMR ми е равно на 1947ккал
Индекса на активност в момента ми е 1.55, но по време на диетата ще стане по-големичък :)
Ниво на дневните калорий е равно на 3017,85ккал
Благодаря предварително :wink:
А-а-а-а-а забравих да каже че метаболизмът ми е бавен и лесно качвам килограми :)
25.04.05
23:04
Интересно, приблизително 1500 ккал дефицит само от храна + х от тренировки, тва значи, че ще се топиш кат парче масло на шиш, но щом ти харесва...
25.04.05
23:08
е кажи защо де - лошо ли е? Предложи нещо плс щото мисля от други-подругиден да почвам :wink: но все пак Б,М,В са ми наред нали ? 8)
25.04.05
23:31
Ами не немога да гадая за личните ти данни... всъщност мога, но не ми се ще затова няма да ти нищо конкретно. Достатъчно ми е да видя, че си 400 ккал под БМР за да се стресна...
25.04.05
23:36
е добре де стига с тея намеци братле кажи ми накрая кво да права щото според ония работи в сайта стойностите спрямо Б,М,В са си в норма, а пък калорййте как да го оправа и да ги вдигна ??? :(
26.04.05
10:19
- 2 грейпфрута
- 200гр. пилешко
- 200гр. извара
- 400гр. Кисело мляко 3,6% масленост (една кофичка Данон)
- 2 Яйца
- 200гр. Краве Сирене
Смятам да ми помогнете за времето когато да консумирам отделните продукти :)
Сметките за един ден излизат така:
- Белтъци - 140гр.
- Мазнини - 86гр.
- Въглехидрати - 56гр.
- Калорий - 1575ккал.
Относно тренировките - тренирам три пъти седмично (понеделник, сряда, петък) баскетбол по 2 часа (баскетбола го броя към аеробните упражнения и кардиото). Отделно смятам вторник, четвъртък и събота да си тренирам за сила (фитнес) по моята програма :
1 ден: гърди (повечко)+гръб (мъничко)
2 ден: бицепс (повечко)+трицепс (мъничко)
3 ден: рамо (повечко)+ крака (повечко)
BMR ми е равно на 1947ккал
Индекса на активност в момента ми е 1.55, но по време на диетата ще стане по-големичък :)
Ниво на дневните калорий е равно на 3017,85ккал
Височина: 185см.
Тегло: 78кг.
Възраст: 16г.
гръдна обиколка: 110
талия: 90
другите мерки не ги знам и не съм ги мерил наскоро но тези би трябвало да забележите за какво става дума :)
напълно здрав съм, парите не са проблем до границите на нормалното, Употрбявам в момента кленбутерол, но съм в самото начало на цикъла така че не мога да кажа нищо още :wink:
А и хора недейте да ми гледате мерките и височината и да се чудите - просто не съм напълно изчистен, а аз найстина искам и ще отбележа отново че играя баскетбол и ми трябват повечко взривна сила,бързина,отскокливост ... :)
Абе с 1 дума трябват ти малко повечко калокий за да не пукнеш и да не ти се увреди.... всичко. :)
Може да опиташ да компенсираш като увеличиш приема чрез кис. мляко, извара, малко повечко плодове.
И ако ще се гърчиш здраво откъм храна, по-добре започвай да приемаш стабилно някой благинки, като рибено масло, ленено себе, мултивитамини и т.н. общостимулиращи за да не стане някъв срив./групо казано/ :)
Поздрави и умната, да не кажеш след 4 седмици: “Пич къде ми е кръвното налягане” :lol: :lol:
26.04.05
18:19
ама смисъл да намаля киселото мляко и изварата и да вкарам малко повечко плодове или ...