13.01.11
12:29
Optimum nutrition 100% whey protein gold standart ; Scivation scivation whey ; Phd pharma whey
Спрял съм се на тези 3,ако може някой които ги е ползвал да даде мнение кой точно да избера :)
13.01.11
12:45
100% whey protein gold standard - това съм го използвал (не се разтваря много добре, но иначе вкус и състав е ОК). Други не съм. Като цяло ако всички са Изолати и имат еднакъв процент белтъчини - избери най-изгодния.
Видях, че phd са UK базирани и много хора предпочитат на тях да си дадат парите. Иначе разлика не можело да се усети.
Мнението беше редактирано от entwickler на 13.01.11 12:47.
13.01.11
13:28
Редовно има дискусии (доста лишени от смисъл, между другото) точно за тези три продукта. Според мен избери този, който е на най-добра цена за доза и няма да сгрешиш.
И трите продукта са на ниво, с добро съдържание на белтък в доза и ще свършат (според мен) еднакво добре работата си - да те улеснят и направят по-ефективен хранителния ти режим . По принцип вземи този ,който ти е най-изгоден ,а иначе е хубаво във времето да ги изпробваш сам и ще откриеш твоя личен фаворит ;)
Успех
Към момента разликата за 2,3 кг на Gold Standart и Scivation Whey не е ли едва 9 лева (wasntme) или аз грешно съм видял ?
14.01.11
10:08
PHD е с най-добър аминокиселинен профил от трите
ON е доказана марка а в протеина има добавени ензими
общо взето протеините са на кантар
14.01.11
10:45
Въпроса ми е каква е цената :) В залата ми е 105 лв 5.5. lbr Gold Standard . Вие откъде и за колко го копувате ?