Мускули и още неяо :)

13.01.11
21:55

Здравейте, имам стаж в залата 4 години. на 21 съм, но смятам че тренировъчната ми програма нещо куца :( всмисъл много четох много сменях програми и все си мисля че нещои ми куца. 186 съм висок 93 кг. .  (като искам да стана 100 кила) но килата които качвам да са мускули н е мазнини. Ям правилно и качествено, пия амино-киселини протеин гейнер и тн. ходя по 5 пъти на седмица на тренировка
пон: гърди
вт: гръб
ср: крака
чет: ръце
пет: рамо
знам че е правилна програмата ама кажете какви и по колко упражнения и серии трябва да правя за да качвам мускулна маса казаха ми да правя по 4 мах. управнения с 6-7 повторения с мах кила за да качвам мускули. Какво мислите.
ЗНам че е малко неразбираема темата ама ако нещо не ви е ясно питаите, немога да го обесня, ИСКАМ ДА КАЧА МУСКУЛИ :)

13.01.11
22:12

За 4 години стаж въпросът ми се вижда неадекватен. 4 упражнения за кои групи - големи, малки?! Защо точно 6-7, а не 8-12? Мускули ще качиш, ако приетият белтък е 2-3гр на кг, ако съумяваш да възстановяваши т.н.

13.01.11
22:18

Еми мускули не стават само с тежести трябва да си изготвиш хранителен режим а за тежестите при твоя стаж ако е 4 години ( за 4 години никой не би задал такъв въпрос, но както и да е) по 4 серий и с 6 - 8 повторения ;)

13.01.11
22:39

Аз лично никога не бих тренирал по такава програма.
4 упражнения са относително понятие - не може за гръб и крака да правиш 4 и в същото време за бицепс и трицеп отново по 4 упражнения... или може, но за големите мускулни груби ще трябва да правиш двойно повече серии.

Един от големите в спорта беше казал - Преди всичко беше тренировки, сега на първо място е храната, почивката и чак след това тренировките.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1