Ръкавици

13.01.11
22:46

Здравейте :)
Незнам дали точно това е правилния раздел за тази тема , но все пак я пускам и се надявам ако съм объркал да бъде преместена.
Колебая се между тези два вида  silabg.com/bg/2666-HARBINGER-Power.html
                                  silabg.com/bg/2550-OLIMP-TRAINING-GLOVES-ONE.html
Ще следя с интерес вашите отговори и ако някои може да ми предложи нещо друго да не се срамува :)

13.01.11
23:06

Всичко на Харбингер е много качествено - изпползвам само техни спортни аксесоари: ластици, ръкавици, колани и т.н.

13.01.11
23:21

В интерес на истината и аз съм на това мнение, но ония другите съм ги пробвал и стягат перфектно иначе много слабите ми китки за това се колебая..

14.01.11
00:32

На Олимп не ти препоръчвам да взимаш каквото и да е било, взех си накитници с куки и ги скъсах за по-малко и от месец, материята се късаше сякаш е изгоряла от слънце или е остаряла. В момента ползвам този модел на Harbinger http://www.harbingerbg.com/majki-rakavici-training-grip невероятно удобна ръкавица имам ги от 4 месеца и съм страшно доволен. Каквито и ръкавици да съм ползвал, винаги съм имал мазоли с тези ръкавици си реших проблема, следващите пак ще са от марката ;)

14.01.11
08:20

Твърдо Харбингер, много качествени ръкавели ;)

14.01.11
11:08

Благодаря на всички :) Харбингер ще са... само трябва да видя за кои размер съм и поръчвам .

казано от Anatoli Ivanov на 14.01.11, 11:08:

Благодаря на всички :) Харбингер ще са... само трябва да видя за кои размер съм и поръчвам .

Harbinger са Ръкавиците, моите впечатления от модела им FlexFit можеш лесно да откриеш с търсачката. Най-добрият вариант при определяне на оптималния размер за теб е да пробваш съответния модел на място. На българския сайт на Harbinger има указания как да определиш размера по големината на ръката.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.01.11 11:28.

14.01.11
12:03

Благодаря а може ли да ми дадеш българския сайт защото не го намирам ?

Не знам как го търсиш, но е първото предложение на Google с ключова дума Harbinger - www.harbingerbg.com.

14.01.11
12:10

На мен ми излиза американския сайт незнам защо О.о.
Благодаря ти пак :)

14.01.11
13:38

Виж тогава в healthstore.bg

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 14.01.11 13:40.

14.01.11
13:57

казано от Anatoli Ivanov на 14.01.11, 12:10:

На мен ми излиза американския сайт незнам защо О.о.
Благодаря ти пак :)

На линка на Кольо ти излиза американския сайт???

14.01.11
17:39

Не в гугъл като търся ми излизаше само американския сайт.. инче неговия линк е ок.
Друг е въпроса че май ще ги поръчам от сила-та защото на тия доставката им е 6 лева (незнам колко е в сила , но поне съм работил вече с тях)

14.01.11
21:35

казано от Anatoli Ivanov на 13.01.11, 22:46:

Здравейте :)
Незнам дали точно това е правилния раздел за тази тема , но все пак я пускам и се надявам ако съм объркал да бъде преместена.
Колебая се между тези два вида  silabg.com/bg/2666-HARBINGER-Power.html
                                  silabg.com/bg/2550-OLIMP-TRAINING-GLOVES-ONE.html
Ще следя с интерес вашите отговори и ако някои може да ми предложи нещо друго да не се срамува :)

Няма какво да се мисли - Harbinger е марката. Аз имам техни фитили и са 10/10! Всичко на тази марка е супер (а и имат по-готин външен рид от тези ръкавели на Olimp).

17.01.11
12:42

Взех ръкавичките :)
Оценката ми по общи впечатления е 7/10 като вземем в предвит цената става 8/10 ;)
Очаквах да са малко по-стабилни, ноо при всички положения съм доволен.
Ако някои иска актуална снимка да каже ще кача.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1