кардио интерпретации

AU

21.04.05
11:26

Привет! Прерових всички постове на тази тема, но не успях да си изясня нещо за тва реших да питам—

При качване има ли смисъл да се прави кардио повече от веднъж (примерно 2 пъти по 30 мин) в нетренировъчен ден плюс онзи половин час след всяка тренировка? Щото сравнително бързо започнах да качвам, но и процента на мазнините сериозно скочи.
А ми се ще да стават малко “по-чисто” нещата  :?
И още нещо ако някога се случи да окъснея с трена и приключа към девет и половина да кажем, ще ми навреди ли ако след това пак въртя или е вече доста късно да нотоварвам сърцето?

Ще ви бъда меко казано много благодарен ако ме светнете за тези двата проблема...

21.04.05
18:26

Според мен няма смисъл да се прави кардио два пъти дневно. А за тичането след 9.30 според мене няма нищо лошо, стига да не ти пречи да заспиш след това. Щото аз ако тичам късно вечер, после не мога да заспя. Ама ти пробвай, при тебе може и да не е така  :lol:

AU

22.04.05
11:13

TEHKC :D

DM

27.04.05
00:58

Например аз правя кардио винаги, независимо какви цикли правя, ама аз качвам лесно мазнини че затова не ме е страх, ама за сметка на това тялото ми изглежда целогодишно супер, и не се омазнявам
  през зимата че после да чистя
много ми е по добре да съм си винаги добре,
аз съм бил винаги за кардиото, не е толкова опасно за масата при повечето хора
а и не ми се вярва че множеството тук искат да стават състезатели, ако тренирате да изглеждате добре, кардиото трябва да е неотлъчно

27.04.05
17:30

Ако можеш тичай сутрин де... По-добре е. Горят се повече мазнини. Ама и вечер не е зле  :D

AU

29.04.05
14:11

Аз по принцип тичам всяка сутрин в нетренировъчните дни (тази седмица понастинах и пейзажа малко се омаза, но иначе съм си редовен). Просто се чудех дали ако съм в пеиод на качване има смисъл да правя кардио па два пъти на ден или това ще е като все едно да тъпча на едно място...

Но така или иначе мерси за отговорите. Полезно е да знаеш как работят нещата при другите  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1