04.05.04
00:22
Veche pusnax edna podobna tema, no nqkyde se e zatrila, pone ne uspqx da q otkriq. Ta vyprosa mi e ako sled trenirovka pravq 20-30min veloergometyr i posle pluvam nali shte ima mnogo po dobyr efekt ot kolkoto samo koleloto :) ?
Syshto taka ako nqkoi moje da mi kaje nqkakva dieta, no da ne e mnogo kovarna, a stava duma samo za 5-6kg ? imam predvid obache tochna dieta da mi kaje, testvana po vyzmojnost :)
Blagodarq vi predvaritelno :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:28.
08.05.04
02:03
Не прави плуването след колелото веднага, раздели ги примерно сутрин и следобяд или вечер.
09.05.04
10:20
Няма да има ефект от плуването. При него се изгарят много малко калории, а и понеже водата е студена не дава възможност на тялото да се загрее и да започне да топи мазнините. По-добре тичай - това е истината!
Няма смисъл да спазваш кой знае каква диета. Просто трябва да понамалиш малко яденето като обем и всичко ще стане. Ако не започнеш да сваляш тогава намали още малко въглехидратите.
Дано съм ти помогнал!
Sega namalix obema na hranata, koqto priemam, izbqgvam sladkite neshta i samo vremeto shte pokaje dali shte ima efekt, sega mislex da zapochvam da bqgam, no ne sym chovek s silna volq i edva li shte zapochna, taka che shte razchitam na trenirovkata i hranata :)
Na men problemnata mi chast sa, korema i palaskite, koito mai samo s bqgane shte moga da gi mahna :(
[quote author=“maxx_muscular”]Няма да има ефект от плуването. При него се изгарят много малко калории, а и понеже водата е студена не дава възможност на тялото да се загрее и да започне да топи мазнините.
Дано съм ти помогнал!
Да но след като водата е студена тялото ти се опитва да си възтанови телесната температура и да се загрее , а това стимулира метаболисма.
С което пак отслабваш!
13.05.04
13:56
Моята схема е следната:
06:00->06:30 : бягане - 20-30 минути.
07:30 - 5 супени лъжици(с връх) овесени ядки с вода
09:30 - 200гр. месо (пилешко или пуешко)
12:00 - ориз + месо + салата от марули и краставици
13:30 - пшеничен зародиш - 3 супени лъжици(с връх)
15:00->16:00 : тренировка
16:10 - суроватъчен протеин(30гр.) ; мултивитамин(Mn,Zn,Ca…..)
16:30 - извара(100гр.)
18:30 - 200гр. месо (пилешко или пуешко)
20:30 - салата от марули и краставици
Ако искаш може да я пробваш при мен дава много добър ефект ;)
13.05.04
13:59
Извинявам се забравих да напиша, че веднага след бягането сутрин вземам аминокиселини(1 доза) на мен ми са на прах и дозата ми е 1 чаена лъжичка.
19.05.04
20:22
Просто влез в саита на bb-team.org кликни на раздела хранене след
това кликни релеф в графата режим , след което кликни върху ендо-
морфен и прочети всичко от-до.
При мен помогна. :D