25.04.05
12:56
тренирам от 2 год 185 см 80 кг . искам да питам дали 6те има ефект от този цикал с бианабол от 5 мг .
3 дена -2
3 дена 4
3 дена 6
3 дена 4
3 дена 2
25.04.05
20:06
[quote author=“Rafael”]Само ще изхабиш хапчетата.НИКАКЪВ ефект...
Пак стигнахме до някава “пирамида”.
Ако питаш мен и искаш някакви уж безопасни дози взимай го както го дават на болните:
по 3 на ден 1 месец!
Ще има някакъв ефект.
мазно нямаше изобщо. то тва си зависи от човека. аз по пронцип не качвам мазнини. след цикъла с бионабол 2 месеца взимах креатин и задъейах всичко. Обаче един месе почти не хдих и загубих 1,5 кила и 1 сантиметър от мусколите.
имаи в предвид, че не бях тренирал повече от година и като започнах пак, веднага почнах и бионабола. може и затова да съм качил повече.
Абсолютно същата система направих преди по малко от месец и да ти кажа покачих доста силата на базовите упражнения 8)
29.04.05
10:41
Карсил винаги вземай.
Мисля, че може и без тамоксифен за токова кратък цикъл.
По принцип мускулите ви са си 70-80% вода :) Саркоплазмената хипертрофия е увеличаване на размера на клетъчната цитоплазма, която е 90, че и повече процента вода. Тестостеронът не прави миофибриларна хипертрофия.
вий те тва (ако на истина има ефектж тоя цикал от 2 седмици )тва добре ли е????
1седмица 15 мг по 50 грама протеин на ден и карсил
2 седмица 15 мг по 50 грама протеин на ден и карсил ште взема и1000 мг триабеста на ден
По смешен цикъл не бях виждал! По-добре си пий само протеина :D ! Не че няма да има резултат, ама тва си е гавра с химията :shock: !