Гадене по време на тренировка

14.01.11
17:56

Здравейте, от 2-3 седмици при тренировка за гръб към края почва  да ми се повдига, правех по 5 упражнения намалих ги на 4-тири обаче пак така.Аз предполагам, че може би е от претрениране, но искам да чуя и вашите мнения.

14.01.11
18:04

Намали интензивността ако смяташ, че се пренатоварваш. А последното ти хранене колко време е преди тренировката?

14.01.11
18:07

Ми прибирам се от  училище ям към 1:30 и към 14:30 - 15 часа отивам да тренирам

14.01.11
18:24

пробвай 1 ден да хапнеш на училище 2 часа преди тренировка а като се прибереш недей яди нищо... може да е и от това което ядеш преди тренировка почиваш ли си на мен ми се повдига като правя корем нормалните преси ако сам пил вода преди това и за това през тренировката си пия вода а при корема само като сменя упражненията и то съвсем малко ;]

14.01.11
18:48

Аз обичайно в училище си нося храна от вкъщи, ако не нося избягвам да ям боклуците в стола.Почивам около час  и половина

14.01.11
21:55

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49348

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1