Креатинова матрица ?

12.01.11
04:23

Ще направя един цикъл със протеин голд стандард , глутамин на биотек , витамини и рибено масло , но искам да добавя и една креатинова матрица и/или евентуално азотен буустер , какво бихте ме посъветвали относно комбинацията на продуктите , дали е подходяща и към кои марки да се обърна (относно креатиновата матрица) ? ... И нека се има напредвид , че се стремя към максимална ММ (до сега не съм пил добавки).Благодаря Ви предварително.

Темата беше редактирана от Deyan Milanov на 12.01.11 04:34.

12.01.11
06:17

Здравей , само да вметна ,че когато искаш мнение за добавки е по-удачно да кажеш и какъв стаж имаш в залата ,както и на колко години си (например на брат ми ,който е на 15 никога не бих му дал азотен буустър) :)

А по темата, от мен един глас за “Controlled labs”- Green Magnitude ! Голямата разфасовка на промо 88 лв имаш 80 дози,  всеки ден се пие,стига за 2 месеца и 20 дни :O :) !!! ... Отзивите са само положителни ,аз също я ползвам .Добавката е от доказалите се във времето ,иначе сега има и по-нови (модерни :D ) формули -например Gaspari sizeon™ max performance ,но пък е по-скъпичко като цена/брой дози .Имаш 24 дози ,пие се само в тренировъчни дни ,което ако тренираш 3 дни в седмица е ок -ще те изкара 2 месеца ...
Но ако тренираш по 5 дни :D :x !?!? ...

Не видях ,но май не си писал за аминокиселини ,а ще се впишат чудесно към стака .

Успех ;)

12.01.11
13:44

Да извинявам се , че не съм отбелязал , ходя на фитнес от г/д 2 години на 20 години съм ... за ГМ съм съгласен , че е добро , но има стак на СизеОн + Джак3д , който излиза много на сметка и съм му хвърлил око , и в случай че няма някаква опасност от комбинацията на двата продукта мисля да го опитам , що се отнася до аминокиселините , смятам че дозата БЦАА в протеина ще ми е достатъчна и затова съм взел само глутамин ... все пак съм отворен за различни мнения и се надявам да ме посъветвате компетентно ... благодаря.

12.01.11
14:02

Взимай СизеОн + Джак3д и си 6 точки ;)

12.01.11
14:05

казано от BENETTON на 12.01.11, 06:17:

Здравей , само да вметна ,че когато искаш мнение за добавки е по-удачно да кажеш и какъв стаж имаш в залата ,както и на колко години си (например на брат ми ,който е на 15 никога не бих му дал азотен буустър) :)

А по темата, от мен един глас за “Controlled labs”- Green Magnitude ! Голямата разфасовка на промо 88 лв имаш 80 дози,  всеки ден се пие,стига за 2 месеца и 20 дни :O :) !!! ... Отзивите са само положителни ,аз също я ползвам .Добавката е от доказалите се във времето ,иначе сега има и по-нови (модерни :D ) формули -например Gaspari sizeon™ max performance ,но пък е по-скъпичко като цена/брой дози .Имаш 24 дози ,пие се само в тренировъчни дни ,което ако тренираш 3 дни в седмица е ок -ще те изкара 2 месеца ...
Но ако тренираш по 5 дни :D :x !?!? ...

Не видях ,но май не си писал за аминокиселини ,а ще се впишат чудесно към стака .

Успех ;)

Тоя греенМаг по 2 дози съм го пил, и до толкова нищо не усетих, че ми останаха може би 10 тина дози и ги изхвърлих.

12.01.11
14:15

казано от padre на 12.01.11, 14:02:

Взимай СизеОн + Джак3д и си 6 точки ;)

x2

12.01.11
16:10

И да попитам , това че във jack3d има креатин монохидрат проблем ли е или ... ???

12.01.11
17:33

И аз се чудих същото ... най-ясно инфо открих в сайта на Jack3d ,ето какво е казано там :

“We even recommend getting a bit extra creatine powder (2.5g more should do it for starters) ,както и
“The creatine in Jack3d is good, but not enough for most people”
На кратко ,за тези които не знаят англ. -
Ние дори препоръчваме приемането на още малко допълнителен креатин (2,5 гр. ще са добре за начинаещи)
Креатина в Jack3d е добър , но не достатъчен за повечето хора.

Аз го пия с креатиновата матрица и не мисля че  6-7 гр. креатин ще товарят мн. организма ,пък и азота е само в тренировъчни дни .
Все пак не забравяй за цикличния прием на добавките и адекватната пауза след края на цикъла ;)

Ако някой има още инфо ,нека сподели :)

12.01.11
17:54

Но все пак дозата на SizeOn e 65 грама + 10 грама jack3d ... струва ми се множко , но така или иначе сам се решил вече ще ги пия пък квото стане стане

12.01.11
17:56

Креатина в Джака е нищожните за монохидрат 1.5 гр. , така че няма проблем. Пиеш си една кутия Jack3d и една Size ON max. perf. и после правиш месец почивка.

Мнението беше редактирано от korpusito на 12.01.11 17:57.

14.01.11
23:08

Благодаря за инфо-то.

Мнението беше редактирано от Deyan Milanov на 15.01.11 10:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1