Creatine, L-Glutamin & Taurin

14.01.11
22:28

Искам да попитам има ли значение между това да се взимат поотдено креатина глутамина и таурина или не. Имам предвид кое е по добре да направя, да взема C-G-T където има 5грама креатин, 2гр таурин и 3 гр глутамин или да си ги купя пооделно? Ако взема C-G-T трябва ли преди това да си взема чист креатин за да премина периода на напълване на депата (които мисля че е 1 седица) и после да продължа с C-G-T или не е нужно?
Мерси предварително.

14.01.11
22:56

Какво очакваш като резултат от въпросния продукт?

14.01.11
23:01

казано от Владимир8507 на 14.01.11, 22:56:

Какво очакваш като резултат от въпросния продукт?

Еми главно натрупване на мускулна маса, като ще взема и протеин и витамини.

14.01.11
23:05

На колко години си, какъв опит имаш с фитнеса и колко пари можеш да отделяш за храна на месец?

14.01.11
23:12

На 18 съм, бях тренирал 3 години и след това спрях за 1 година някъде като бях взимал протеин и креатин за известно време и ефекта беше доста добър според мене. Сега почнах от 1-2 месеца пак да ходя на фитнес като съм си направил някаква лесна за изпълнение програма за хранене, като гледам да ям повече храни богати на протеини и въглехидрати. Нямам чак толкова големи финансови възможности за да си взема най-добрите хранителни добавки и да ям постоянно месо и храни които са много скъпи.

15.01.11
02:57

Направи си сметката и прецени, как ще ти излезе по-изгодно.
Тези формули са за мързеливите американци, които искат, като загребат веднъж с лъжичката, вътре да им е всичко (и креатина и глутамина, BCAA-то, таурина и т.н.) и да не се занимават много с дозировки.
Ние тук сме си свикнали да изчисляваме постоянно нещата и да оптимизираме откъм количество-цена и повечето случаи, когато се вземат поотделно дозировките излизат повече.
Ако питаш мен, бих те посъветвал да си ги вземеш нещата поотделно. Тъкмо ще си направиш зареждащата фаза с креатина, ще си пиеш по 5 гр. глутамин преди и след тренировка заедно с протеина.
Щом имаш ограничени финансови възможности, виж за продуктите на Biotech. Пил съм им и креатина и глутамина и е възможно най-доброто качество, отговарящо на ценовата тарифа. Аз лично останах много доволен !
Ти за какво C-G-T иначе говориш ?

15.01.11
12:49

Еми мисля да ги взема на Нутрим (защото са по-евтини и преди време бях взимал от тях и останах сравнително доволен) ,но все пак това е българска марка ... Чел съм коментари и статии за Нутрим, че не са много добри, но както казах нямам толкова много пари за добри хранителни добавки, а и преди от тях имаше резултат. Ако има някоя по-добра фирма на подобни цени кажете коя е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1