30.12.10
21:55
Здравейте,искам да се посъветвам с вас относно BioTech Creatin Ethyl Ester.
Купих си го онзи ден до сега бях приемал само Монохидрат,знам че този не задържа вода и взех него,но вкусът му е отвратителен,с вода едвам го пиех в началото след това започнах с мляко...та въпроса ми е 5г преди тренировка и 5г след както и в нетренировъчни дни по 5г дневно нормални дози ли са или трябва да ги увелича/намаля?
На 16год. съм 183см 70кг . В началото също така приемах Протейн на Whey както и гейнър сега прецених да остана само на този креатин + хранителен режим.Правя много набирания,лицеви и посещавам фитнес зали та дайте ми съвет ще кача ли малко маса по този начин. :)
вкусът си е такъв. пия от същия по 3гр. обаче. 24год. 180см 71кг. (62кг. чисто тегло) 11% мазнини
30.12.10
22:24
мноо гаден вкус :D от колко време го пиеш ефект някакъв ?
С вкуса се свиква в началото е кофти.Аз го пиех с мед и горе долу минава.
Аз го пиех в двойни дози,защото имах 1 кг с изтичащ срок на годност и съм доволен от ефекта.
30.12.10
23:21
мхм
12.01.11
21:30
а дали ти преебава черния дроб? смисъл качествено ли е ?
14.01.11
13:10
няма креатин които да вреди на челният дроб
14.01.11
15:30
казано от caihundrel на 14.01.11, 13:10:
няма креатин които да вреди на челният дроб
Да ама кой да прочете за креатина? Виж колко е яко - седиш си у вас драпаш се по мадурите след като си изгледал поредния екшън с някой напомпан батко и решаваш да пиеш нещо дето хич не си на ясно какво е, но си чул подслушваки разговора в залата на два средно интелигентни крокодила, че “това нещо те прави як”. Поради недочуване или гледаки предавания по телевизията и заради мързела си решава да се изплеска като такова на пясък, а там някъкви балъци да му отговарят вместо да седне да прочете писаното от други балъци под формата на статия, та тея с джобния тенис ега седнат да го прочетат преди да леят дълбокомислени въпроси из форумите!!!
п.п. Знам, че отивам в бисерите, но не се сдържах - темата въодушевява ;)
14.01.11
15:47
а наи-интересното е (аз лично имам доста такива познати) да ти обясняват за вредите на добавките хора дето в събота и петък по чалгатеките праскат по 1 кило водка на обяд вместо вода пият бира и вечер не заспиват без да си сипят 100-200 грама ракиика
14.01.11
20:15
казано от caihundrel на 14.01.11, 15:47:
а наи-интересното е (аз лично имам доста такива познати) да ти обясняват за вредите на добавките хора дето в събота и петък по чалгатеките праскат по 1 кило водка на обяд вместо вода пият бира и вечер не заспиват без да си сипят 100-200 грама ракиика
Мене ме кефи, когато някой страстен пушач ми каже “Що си даваш парите за глупости?” :D
Да се чудиш какво да му отговориш :)
14.01.11
23:35
Ако питаш мен - карай си на монохидрат. Иначе 5 грама за етил естер си е много. Пий максимум по 3 грама преди и след тренировка.
15.01.11
23:24
Благодаря ти PullTheTrigger :)
Иначе найстина тъй като не получих сравнително бърз отговор тук се посъветвах веднага с по-начетени от мен,разгледах други форуми и се ‘’образовах’’ в областта на този креатин ;] имаше доста ирония и малко съвети в тази тема се пак от някъде се тръгва а вие май сте забравили от къде сте тръгнали :)