14.01.11
22:12
Значи тренирам си аз цяла зима за маса.. но вече идва и време за чистене.
смятам да си поръчам така популярния продукт OXY ELITE PRO + Recreate
видях, че тази система се препоръчва от доста хора и продуктите са добри.
Искам да питам дали мога да си ходя и да си тренирам така:
П - гърди
В - бицепс трицепс
С - кардио
Ч - Рамо
П - Гръб
С - кардио
Н- кардио
имам време и не ме мързи да ходя, но искам да постигна загуба на мазнините, без да губя маса
също добавките за отслабване всеки ден ли да ги пия???
и препоръчайте ми добър протейн подходящ за моята цел...
но най важно е да изчистя корема, а пък съм съгласен да пожертвам и някой кг мускулна маса
мога ли да взимам креатин монохидрат?
Под кардио дали ще е достатъчно да бягам + колело + преси (различни видове)??
и дали ще е добре след всяка тренировка за даден мускул да правя и по 30 мин кардио ??
казано от Timon на 14.01.11, 22:56:
В инвалидна количка ли си?
Много ясно иначе щеше да сложи крака.
14.01.11
23:02
чакай чакай малко ...
1.За да не се чудиш какво е това ‘’В инвалидна количка ли си’’ колегата има предвид че в програмата ти няма крака ?!
2.Ти колко КГ качи през това зимно трупане
3.Постни снинмка да видим дали изобщо каченото от теб са и на 50% мускули
4.Как се храниш ?
5.Програмата съвсен не я бива ( Гърди на другия ден ръце не е добра идея гърба е сложен някъде измежду нищото )
14.01.11
23:50
ами добре препоръчайте къде да сложа краката и как да я разместя, 185 съм някъде около 90 кг и към 40 ръка но просто не съм се мерил скоро, имам едри крака по рождение.
15.01.11
00:11
а относно храните се ограничавам от към пържено, пици, кетчуп, майонеза и такива храни, проблема идва и от там че по цял ден сам в колата а и нямам възможност за много на чести и малки храненета.
15.01.11
09:25
казано от FRANKO1 на 15.01.11, 08:57:
само аз ли не виждам в програмата липсата на “почивка”?
Е как да няма...12 часа между тренировките малко ли са? (giggle)
Прави кардиото в дните със силова тренировка (след нея) - така ще имаш истински почивни дни. Ето ти примерна програма:
1.Гърди и бицепс + кардио
2.почивка
3.Гръб и трицепс + кардио
4.почивка
5.Крака и рамо
6.кардио
7.почивка
15.01.11
10:48
Стоянчо мерси.. аз за това исках да се посъветвам ама другите малко на базик ме взеха. ако всичко ми беше ясно нямаше да питам :)
15.01.11
11:09
Не ,че те взимам на бъзик, ама това да не би да ти е първата зима с фитнеса? Като чета поста ти си правя този извод. Не разбирам какво има да им чистиш на тези 90кг. на 185 см.ръст. Аз съм горе-долу същата височина, но с +22кг. и не си мисля за чистене -все пак е още 15-ти януари. По-скоро може би искаш да се постегнеш оттук-оттам.