Animal pak

13.01.11
22:41

Здравейте искам да попитам купих си анимал пак и дали ще ми пречат щото имам язва на 15 г сам

13.01.11
23:55

Сбъркал си рейса пич !

14.01.11
00:42

При наличието на толкова съставки едва ли някой може да ти даде категоричен отговор, пробвай пък ако те дразни спри. Много ми е интересно как така първо купувате нещо пък после питате? Затова има мостри на различните продукти.

14.01.11
10:03

Макар,че анимал пак е основно комплекс от витамини и аминокиселини и аз съм на мнението на  Valdis,че  едва ли някой може да ти даде категоричен отговор.Личното ми мнение е че всеки на възраст до 18-19г няма нужда от каквито и да е добавки(освен ако не е професионален атлет) тъй като на твоите години тялото расте бързо а и нивата на тестостерон са високи и просто няма нужда да взимаш каквото и да било -можеш да имаш страхотни резултати просто с добра храна и постоянство.Да не говорим че имаш язва а  всяка доза от анимала  се състои от доста хапчета които биха могли допълнително да раздразнят стомаха ти .
Най-добрият( и даже задължителен) вариант е да се консултираш с  личният ти лекар .На тази възраст взимай единствено нещо от типа на разтворими витамини или центрум.
Явно нямаш търпение да си съсипеш организма но все пак съвета ми е изтрай още 2-3 години преди да започнеш с добавките.

14.01.11
20:57

Незнам дали съставките на Анимал Пак ще ти пречат на язвата,
но само това че се състои от 11 едри хапа мисля че е достатъчно да подразни по-нервен стомах.
Консултирай се с лекар, но според мен вместо да мислиш за хранителни добавки за мускули се ориентирай
към такива , които ще ти помогнат за язвата.

14.01.11
21:54

Особено много ще ти пречи, ако си позволиш лукса да ги пиеш на гладно.

14.01.11
22:52

Аз също не мога да разбера, как можеш първо да купиш и след това да питаш !? Според нормалната логика следва да направиш точно обратното.

Както и да е...

Пробвай една доза след основното си хранене за деня (богато на мазнини). Ако почувстваш раздразнение, най-добре  престани да го пиеш.
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не го пий сутрин, на гладно (както правят и за съжаление препоръчват много разбирачи).

И за какво изобщо си го взел тоя анимал пак на 15 години... ама не си виновен ти, а тоя, дето ти го е продал.

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 14.01.11 22:52.

15.01.11
10:51

Дори като състав да не ти пречи, то тези хапове ще дразнят.

17.01.11
08:06

Ся искам да кажа че ги пия от 1 седмица и нищо ми няма само малко тежко ми стажа и след 2 месеца ставам на 16
искам да кажа също че сутринта тренирам тенис на корт от 8 години и там много тичаме после училище и вечерта на фитнес и много тежко ми става затова ги пия пък лятото оставям фитнеса и тренира пак тенис но и лека атлетика ....И ЯЗВАТА МИ БЕШЕ ПРЕДИ 3-4 ГОДИНИ СЯ НЯМАМ ПРОБЛЕМИ С ЯЗВАТА :)

17.01.11
10:23

брат.. много си малък за Пак-а.. твърде е силен за 15-16г. като теб :)

17.01.11
12:11

ама нали ти казшам тренирам много и се изморявам много ... преди пиех universal naturals nqkfi pak vitamini i minerali ....

17.01.11
12:26

Ако толкова много държиш на такъв вид витамини, пробвай Multi Pro или просто протеин.. :)

Аз за тия витамини на Анимал съм на мнение, че изобщо не трябва да се пият от непрофисионалисти, любители и прочие. За толкова силна формула си трябва и много тежки и интензивни натоварвания, които се съмнявам някой в този форум да прилага ;)

17.01.11
22:14

казано от Николай Маринов на 17.01.11, 14:07:

Аз за тия витамини на Анимал съм на мнение, че изобщо не трябва да се пият от непрофисионалисти, любители и прочие. За толкова силна формула си трябва и много тежки и интензивни натоварвания, които се съмнявам някой в този форум да прилага ;)

Чак пък толкоз. :(  Това да не ти е химия, бе колега? :D Просто витамини и минерали в по-високи дози, има и амино ,но малко.
Пък и с втората си част от поста, може да засегнеш доста хора от форума. ;)

17.01.11
22:24

Това,че някой тренира 3-4 пъти в седмицата с цел мускулна маса,прави по 3-4 упражнения,по 3-4 серии,не означава,че всички тренират така!Това че ти нямаш нужда от толкова силни витамини,не означава,че във форума няма хора,които се нуждаят от по-големи дозировки.Не смятам да ти обяснявам как и какво тренирам,но не прави изводи за другите по себе си.

Преди няколко дни ми пристигнаха,надявам се да са добри витамини и минерали и най-важното-до сега не съм пил комплексни витамини и минерали,понеже съм скиптично настроен спрямо усвояването им,дано да тонизират и да спомагат за възтановяването от ТЕЖКИТЕ тренировки.Освен това,търся и подсилване на имунитета.

Знаех си, че с този коментар ще ви напрегна ама лично мое мнение, не ангажирам никого с него е, че от толкова високи дози витамини както каза един колега в други теми-единствено урината ви се оскапява.... Сега как да ти го кажа лично мен тези дози от порядака на 9000 % и отгоре над препоръчителните дневни дози ще се усвои напълно малко ме съмняват.... все пак организма на трениращият мисля Аз не е девет хиляди пъти по-нуждаещ се примерно от витамин Б6, пък и колкото и тежко да си тренирал е много съмнително, че може да усвоиш 1гр. витамин Ц напълно... и това разбира се изключва дозите които си набавяте на храната. Това е лично мое мнение... не ангажирам никого с него. ;)

Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 18.01.11 00:57.

18.01.11
02:48

В пака има не само витамини и минерали - дори самите баластни вещества ползвани за направата на хаповете могат да раздразнят стомаха ти. И за такива неща се търси информация предварително!

18.01.11
13:54

все пак ако мислиш да ги пиеш, яж стабилно преди прием

02.02.11
10:02

вече ги пия от бая време и нищо ми няма и много помага да знаете :) дава сила възстановява :)

HE

02.02.11
11:17

казано от Сабри на 02.02.11, 10:02:

вече ги пия от бая време и нищо ми няма и много помага да знаете :) дава сила възстановява :)

Сигурно дава много сила и мощно възстановяване :D
Пробвай в някой тийн форум да го пуснеш това - тука не върви :D

02.02.11
14:16

АХХАХАахаха :D Сигурно и фокус и напомпване дава ..

02.02.11
14:49

И мазнини сваля !

само сега Анимал Пак против уруки, мръсни подове и прозорци, изхабяване на антифриза и наакването на малките момченца ( за момиченца има друг продукт ‘’ Анимал Пак Супер Бейби Гъръл 2000 ‘’ )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1