15.01.11
11:12
Купих си ето този креатин silabg.com/bg/1398-NUTRIM-CREATINE-MONOHYDRATE-ULTRA-PURE.html
Започнах да го пия преди 10 дни, както следва в инструкциите, но от около 5 дни въобще не мога да спя като хората. Едвам-едвам заспивам, като заспя след 2-3 часа се будя..
На някой друг да му се е случвало ?
15.01.11
11:45
казано от edlxtool на 15.01.11, 11:12:
Купих си ето този креатин silabg.com/bg/1398-NUTRIM-CREATINE-MONOHYDRATE-ULTRA-PURE.html
Започнах да го пия преди 10 дни, както следва в инструкциите, но от около 5 дни въобще не мога да спя като хората. Едвам-едвам заспивам, като заспя след 2-3 часа се будя..
На някой друг да му се е случвало ?
Eми има някаква логика защото се ускорява възстановяването
Ами не знам, ама е доста изнервящо да спя по толкова малко, все едно постоянно съм на 2-3 кафета, като се има предвид, че не пия кафе
15.01.11
12:04
Аз понякога пия 5гр моно преди лягане, но заспивам без проблем. Сигурен ли си, че емоционалното ти състояние е добро?
за тея пари можеш да си земеш по добър,за какво въобще купувате бъркочите на тая фирма след като насякъде се оплакват от тях
15.01.11
18:15
казано от mehur40 на 15.01.11, 15:29:
за тея пари можеш да си земеш по добър,за какво въобще купувате бъркочите на тая фирма след като насякъде се оплакват от тях
Защото са най-популярни, тъй като се продават в супермаркетите.
На психическа основа е. От чист креатин, не матрица даже....
По-бързото възтановяване няма нищо общо.
Също пия креатин и в ден в който вземам вечер не мога да спя. Не е на същата марка но ефекта е същия. Будя се през нощта и все едно съм изпил 2 кафета. От коментарите не разбрах как може да се намали ефекта от безсънието? Също на какво се дължи.Мился че като пия вода после заспивам по-лесно но не съм убеден защото пия вече след час безсъние! Възможно ли е някой да каже ако се пие вода ,или ако се ядат въглехидрати (защото по принцип знам че креатина се приема с повече въглехидрати) ще се намали ефекта благодаря предварително! Може би е заради повишаване на кръвното? Ако някой е чел повече и знае нещо повече да сподели! :)