24.12.10
19:27
Здравейте :)
Тренирам плуване от 5 месеца по 3пъти в седмицата , проблема е че съм много слаб 75 килограма на 192см височина , на 18 години съм . Опитвал съм с фитнес , но нещо не ме влече и не мога да правя нещо ако нямам желание , плуването ми е по на сърце , а и болките в кръстта не се обаждат при него . Някой по-компетентен ако може да ми помогне(да препоръча) добавки ще съм много благодарен.Не искам да повишавам бързината си , не ходя по състезания , а просто покачване на килограми.
Мерси предварително и весели празници на всички :)))
24.12.10
19:30
забравих да допълня , че гледам да не се ограничавам с храната , ям от всичко по много
25.12.10
16:15
ще ти го кажа така от плуване няма шанс да качиш кила щом ядеш всичко и не си качил е може би ще развиеш що годе мускулатура но не очаквай нищо сериозно ако искаш да качваш кг по добре се захвани с фитнес защото няма такава магическа добавка която като правиш кардио да ти дига килата :)
25.12.10
16:57
Така е оформена темата, че ми идва само един отговор на ум - очила, плавници и евентуално шнорхел.
25.12.10
22:43
Мерси за отговорите :)
не искам да ставам 100-120 килограма , а просто бавно да качвам , май е ясно че без фитнес няма да стане :(
25.12.10
23:24
повечето дължини ги плувам със средна скорост , няколко бързо и накрая няколко бавнички за релаксация , а след тренировка винаги съм много изморен(приятно изморен) и ям по много . Просто не искам да повишавам скоростта , а да кача килограми че съм като сопа както се вика , смятам че ако кача още няколко килограма ще изглеждам по-добре :) фитнес съм опитвал няколко пъти , но не ми харесва ,не ми доставя удоволствие , а и кръста се обажда , докато при плуването тези проблеми ги няма :)
26.12.10
12:15
няма как да стане имаш един вариант да качваш с плуване трябва да плуваш само Делфин (бътърфлай) с максимално темпо и може да добавиш протеин и креатин ама пак не гарантирам нищо ако искаш да качиш сигурни килограми започни да вдигаш тежести с плуването няма да стане казвам ти го от опит не става въпрос да станеш 100-120 кг щом ядеш много и не качваш килограми значи имаш забързан метаболизъм за да качиш при това нещо трябва да ограничиш аеробните дейности като плуването и да наблегнеш на анаеробните като вдигането на тежести
01.01.11
18:56
За много години :)
Понеже и аз имам проблем като автора и аз се занимавам с плуване и съм слаб , дали ако добавя някакъв суроватъчен протеин към храненето ми ще постигна ли някакъв ефект ? :)
15.01.11
12:02
кирилица
Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.01.11 19:49.