15.01.11
14:17
Е поне респект да има противника... а и с 45см ако нямаш самочувствието да удараш на някой шамар да му са вейнат крачолите... и какво ще рече ‘’страх ги е да се бият’’ между ‘’не искат да се бият’’ и ‘’страх ги е да се бият’’ има разлика .... щото и аз не искам да се бия ама ако упре ноже да кокала... закона на джунглата влиза в действие....
15.01.11
14:17
Кристианчо, дойдат ли 5 човека - загубил си. Ще те набият и тя трябва да те зареже, така ли? :) Тогава да почна да се разхождам с пистолет, докато съм с приятелката ми. :) Затова с гаджето в 1 часа през нощта не сте навън, а сте на топло в леглото ;).
Огънче - добър любовник се става. Да не говорим, че трябва да си бил с партньора си няколко пъти. Така опознавате телата си - кое да се пипне, как да се пипне, кое да се целуне и т.н. Ако първия ви секс е бил изключителен - значи е било случайност. Аз вярвам, че колкото повече секс правиш с определен човек, то толкова по-приятен става.
15.01.11
14:20
така и така оспамихме всичко.. ама това за пистолета ми хареса винаги съм искал да гръмна някой незнам защо... смисъл той да тръгне да ме бие и да го гръмна ще е много комично такова като в анимационен филм .... :D :D :D е то даже е по-добре да те набият, защото после мацето ще ти мие раните много е роматнично поне за мен :D
Хаха Ръката няма общо с боя, аз лично съм си почупвал краката да ритам таекуондист и нищо ! Добре, че и мен от тягата са ми на гъз и не ме болят :D
1 - 5mm са си 5мм. :D Дееба до де докарахте темата.
Кристияне - може да ти ги мие и някоя грозна недоволна от ниската си заплата сестра в близката болница :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 15.01.11 14:22.
Timon даде най-адекватното мнение ;) Ако беше малкия ми брат автора и си качва снимки по форуми да му коментират физиката, щях да го пляскам през 2 часа, докато му дойде акъла ;) На тея години, да заляга над книгите и да гони топката пред блока.
Мнението беше редактирано от korpusito на 15.01.11 14:42.
15.01.11
14:43
казано от Madboy на 15.01.11, 14:21:
Кристияне - може да ти ги мие и някоя грозна недоволна от ниската си заплата сестра в близката болница :D
това беше грубо но си прав и ми хареса :D :D :D
друго решение е и лосатджийство да се събере с още 5-6 като него и да се набира на лостовете малките мацки ще са луди по него и приятелите му... тренирането със собствено тегло не мислч, че ще му навреди
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 15.01.11 14:44.
да вечер като излезем с приятелката ми да се чудя аз ли нея да пазя или тя мене :D :D :D :D
15.01.11
15:35
или е много мускулеста коетооо не е добре... или си доста сух което също не е добре според мен :D :D :D трябва да и спреш Креатина и Аминото !
имам предвит че почти всички викат да не ходя на фитнес ем то тогава ще съм хърба...тъй да се каже...че вечер ще се чудя кой кого ще пази....
15.01.11
16:35
Размяната на секс срещу защита и храна е смисъла на семейството. Жената дава на мъжа секс, а мъжа и дава сигурност и храна.
Една много запомняща се реплика на Андрей Райчев, също както повечето му сравнения. В днешния космополитен свят малко се е изместила първичната ни същност, но все още е тя е в основата на съществуването ни.
ПП: Сравнението на Райчев във вчеращната Панорама по БНТ за състоянието на БГ към днешен момент много ме изкефи. Сравни България с Москвич движещ се със 140, дрънкащ и разтърсван отвсякъде
15.01.11
16:36
Че ти след 8 часа нямаш право да си на вън без пълнолетен придружител.. :D
Имаш 2 варианта или да тръгнеш с пълнолетна или да накараш баща ти да ходи пред вас докато се разхождате :D :D :D
Сега сериозно... според мен най-добрия вариятн е да почнеш лостове.Вчера за 1-ви път се набирах и днес съм мнооого доволен ;)
15.01.11
16:37
казано от Радостин Радев на 15.01.11, 16:35:
Размяната на секс срещу защита и храна е смисъла на семейството. Жената дава на мъжа секс, а мъжа и дава сигурност и храна.
Пълни глупости
15.01.11
18:32
след 22 ти трябва придружител ! и ся има закон и за барчетата да не пускат под 18… и специално тука го спазват доста стриктно поне в началото е така... зимата си стоиш у вас или мръзнеш на някоя пейка и се топлиш с вино и лицеви опори :D
той брат ми е охраната на една дискотека и ме пуска с 2-3 човека не повече, неща да се топля с некви вина и лицеви опори ще упъна некоя и ще се згрея набързо :D
15.01.11
18:57
да бе чак се чудиш коя нали....редуваш ги по цвят на косата после по дължина на краката после по азбучен ред... така е така е
хех редувам ги по дължина на краката :D
хах ся сериозно, имаш ли си на представа кви курветлий има тука ?
15.01.11
19:24
Къде е това тука?
15.01.11
19:31
идея нямам от кой град си малкия .... ;) само не казвай от Плевен, че такива неща чувам майко мила...
15.01.11
20:33
Файьр из май нейчър. :) Брат ти сам ще избере кое го прави щастлив и кое го кара да се чувства мъжествен,само му трябва време.А..аз се шегувам. :)
Фитнесът е супер на 13, само че на тая възраст има яко избиване на комплекси и като цяло се правят много глупости по залите и ще се контузиш. Пък и според мен човек трябва да е психически зрял, за да се захване с такова нещо. Грижата по тялото обсебва и побърква.
Метни се на лостовете, там атмосферата е по-ведра, създаваш също приятелски кръг, по-забавно е бих казал. А ако има кой да ти даде акъл как да тренираш, резултатите не отстъпват. Няма мускул, който да не може да се развие много добре дори само с личното тегло.
От много време тренирам само на лостове и не смятам, че изглеждам зле. Когато бях на твоята възраст, тренирах в зала, но точно заради неинформираността и глупостите идващи от ЕГН-то не постигнах много в началото. Така че не се колебай, а почвай лостовете. Ето малко да се надъхаш:
http://www.youtube.com/watch?v=pfsTKfUT-RQ
Мнението беше редактирано от Voyager на 15.01.11 23:19.
еми аз отделно си ходя на лостове в почивните дни...а и има тренйор в залата който да ми казва кое как и кога, а на лостове като oтида...пусто бате като сахара :D
16.01.11
09:40
казано от kristiancho на 15.01.11, 14:20:
така и така оспамихме всичко.. ама това за пистолета ми хареса винаги съм искал да гръмна някой незнам защо... смисъл той да тръгне да ме бие и да го гръмна ще е много комично такова като в анимационен филм .... :D :D :D е то даже е по-добре да те набият, защото после мацето ще ти мие раните много е роматнично поне за мен :D
А след това като вземеш някоя и друга годинка в пандиза?
Ще те омъжат за някой 150 кг. мазен циганин дето ще те топли по цяла нощ :D
казано от Радостин Радев на 15.01.11, 16:35:
Хайде чакам оферти - хладилника е пълен, от 13 години имам разрешително за оръжие и оръжие, а от 4 години имам второ разрешително и второ оръжие. :D
Ей това е всяка по-свободна тема на разговор завършва със секс, пари и насилие :D
16.01.11
09:49
Ради - и си прав, и не си прав. Според теб само мъжът има потребност от секс, но знаеш, че не е така. Инстинктивната подбуда я има при двата пола - размножаването - и природата го е измислила много яко - ем е хубаво, ем задоволяваш нагона. При много малко видове (май само хората и делфините) правят секс за удоволствие. Да не говорим, че ти изключваш още един жизненоважен факт - подбора на партньор, както го има при някои видове (най-ясен пример е изключително моногамния пингвин). Но още никой не знае защо го има това нещо и как телата разбират кой партньор с какво ще допълни генетичния подбор. Човешкия род се изкривява като започва да търси най-вече прагматизма в една връзка (инстикта за оцеляване надделява над всичко) като търси пари и бла,бла,бла, клишета и т.н. :)
16.01.11
11:09
Хънтара вече прекали :D ( само умеете да разбивате мечтите на човек ;( ) нали аз съм набития как ще ме пандизят ?! пък ми е интересно как ще правиш крака на лостовете или със собтвеното тегло освен да скачаш на един крак което сигурно за месец,два ще ти е лесно.... и аз му предложих да тренира на лостове ама все пак неможе да тренираш всичко там ...
да допълня Хънтара ... пари,секс насилие и Сръбска музика
поздрав...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.01.11 11:12.
16.01.11
11:33
казано от kristiancho на 16.01.11, 11:09:
Хънтара вече прекали :D ( само умеете да разбивате мечтите на човек ;( ) нали аз съм набития как ще ме пандизят ?!
Според закона може ;)
А ако те омъжат ще има и секс, насилие и много музика - абе като на циганска сватба :D
16.01.11
11:43
какви са тея закони ... Е няма такава държава :D аз ‘’ Ш съ оженя ‘’ няма да се омъжвам ... :D
16.01.11
13:36
а според мен е напълно недостатъчно. Всичките лостаджий дето познавам след всяка трен за крака ( спринтове и тем подобни ) имат мускулна треска и краката си остават 7-8см по-малки от мойте ( за обиколка на бедро говоря )
Малко изкривяваш нещата. Аз пък не познавам лостаджии, които тренират крака. Ако някои от тях се занимаваше толкова сериозно с краката си, колкото с горната част, повярвай, резултатите щяха да са различни.
Друг е върпосът, че изключително малко лостаджии като цяло имат идея как да тренират, дори с личното си тегло.
Мнението беше редактирано от Voyager на 16.01.11 16:25.
16.01.11
18:02
и ти си прав... но е по-лесно да слагаш само дискове на лег пресата и да буташ нагоре и да спускаш надолу като пътя на тежеста ти е контрлиран от машината от колкото да спазваш някъв свръх баланс с пистолета и да клякаш на един крак... все пак тренираш за мускули не за баланс или нещо от сорта
16.01.11
20:21
Хммм, не съм склонен да се съглася за тежките упражнения за подрастващи. На тази възраст нито ставите, нито хрущялите са им достатъчно развити за да се правят такива рискове. Аз от малък имам увреждане на хрущяла на дясното коляно и ви казвам, нито правилна техника, нито предпазни мерки помагат за болката, при положение че няма пълно развитие, здравина и стабилност.. Или спирам клека или ще ходя скоро на ортопед, за което и в момента си плаче.