15.01.11
19:10
Здравейте ,искам да попитам дали комбинацията е подходяща за качване на ММ и как да ги прия преди,след тренировка на гладно :) ?
15.01.11
20:36
Комбинацията е много добра, но не забравяй, че трябват качествени тренировки, качествено хранене, качествено спане. Как да ги пиеш? Креатина - както е предложено от производителя, глутамина - аз бих го пил след тренировка и преди сън, БЦАА - преди, след трен, преди сън, след ставане, протеина - след ставане и след трен. Дано съм бил полезен.
15.01.11
21:14
Комбинацията е класика в жанра.
Бих допълнил, че според възможностите може да се пие протеин и по-често.
Креатина освен в следтренировъчния шейк заедно с протеин и глутамин, може да удариш и една доза преди тренировка.Има теория за зареждаща доза при него, но тя е доста спорна.Има и друга в която разделяш личното тегло на три и това е твоята доза, но това ти си го избираш сам.Примерно: 3гр. преди и 3гр. след, а в почивни дни по 5гр.след осн. хранене.
Относно БЦАА там от изключително значение е приема преди/след,а ако имаш възможност и по време на тренировка.В почивни дни БЦАА може да се приема с осн. хранения за увеличаване на протеиновия синтез.
15.01.11
21:16
Maximilian, креатинът не е задължително да е монохидрат, не забравяй. Затова - както пише на опаковката. :)
15.01.11
21:32
казано от GreyKnight на 15.01.11, 21:16:
Maximilian, креатинът не е задължително да е монохидрат, не забравяй. Затова - както пише на опаковката. :)
Да, така е.Мисля, че тук става въпрос за моното, съдя по начина на питане.Пък и малко изпреварваща информация не е излишна.
Нека Мартин каже за кой креатин пита.
15.01.11
23:29
Мерси много за помощта :) Да става въпрос за монохидрат , пич го от близо седмица като ми казаха да го пич само в тренировъчни дни по 10грама преди и 10 след тренировка , незнам дали това е по одачният начин , тренирам понеделник,вторник,четвъртък и петък през останалото време си пич еднократно по 10 грама , смятате ли го за правилно :?
16.01.11
08:08
Бях сигурен, че става въпрос за моното. 8-)
Мартине, струва ми се малко множко по толкова.
16.01.11
11:28
много са 10гр,дай по 5гр преди и 5гр след а за креатина мисля че по 1-2гр преди или след... ще те излъжа послушай пичовете по отгоре