Сърцебиене от креатин?

16.01.11
22:20

Здравейте,днес получих леко сърцебиене отляво в областта на корема усещах си пулса което попринцип не е нещо нормално за мен,възможно ли е да е от креатина който взимам или от дозите ? Biotech ethyl ester ,взимам по 5г преди,след трен след това на обяд и вечерта по 5г общо 20г в тренировъчни дни и в нетренировъчни по сутрин на обяд и вечер по 5г.Нормални ли са тези дози ,бях се посъветвал с човек който тренира и ми каза че тези дози са нормални :?

16.01.11
23:05

Пич,как няма да имаш сърцебиене,като пиеш по 20гр КЕЕ на ден :Д Оня ти е казал за монохидрат,при естера дозите са мн по ниски,а и си има етикет,ама кой да чете...

16.01.11
23:33

АХХАХА мн съм зле ..... добре в какви дози да го приемам :D

16.01.11
23:34

на етикета пише само преди трен в 200мл вода 5гр

16.01.11
23:38

Еми,значи така ще го пиеш ;)

16.01.11
23:41

Само преди тоест по 1 път на ден ? Струва ми се малко но добре

казано от Петър Петров на 16.01.11, 22:20:

Здравейте,днес получих леко сърцебиене отляво в областта на корема усещах си пулса което попринцип не е нещо нормално за мен,възможно ли е да е от креатина който взимам или от дозите ? Biotech ethyl ester ,взимам по 5г преди,след трен след това на обяд и вечерта по 5г общо 20г в тренировъчни дни и в нетренировъчни по сутрин на обяд и вечер по 5г.Нормални ли са тези дози ,бях се посъветвал с човек който тренира и ми каза че тези дози са нормални :?

Възможно е да е от креатина,както е възможно и да бъде от тежкото натоварване,както от още поне 100 неща.А и какво разбираш под сърцебиене,защото само по себе си не значи нищо.Ако имаш предвид тахикардия,то е абсолютно нормално при физически натоварвания,ако не беше получил,то тогава щеше да бъде патология.Все пак не забравяй,че сърцето ти изпомпва повече кръв,работи на по-бързи обороти,ударния и дихателния обем се увеличават,това всичко е в реда на нещата.

17.01.11
00:10

казано от Петър Петров на 16.01.11, 23:41:

Само преди тоест по 1 път на ден ? Струва ми се малко но добре

Не е малко,на естера са толкова дозите.

17.01.11
08:33

Ами не е като при сърцебиенето което всеки получава в залата и след това се нормализира пулса,просто го усещах силно в корема не беше нормално..
Значи  го почвам по 5гр

27.01.11
13:23

КЕЕ се пие по 5 гр на ДЕН твоя си е преценката как ще ги използваш.Според мен опитай:
Първите няколко дена пий само 5 гр. преди тренировка, след тренировка не пиеш (защото на КЕЕ дневната доза е 5гр даже си го пише на опаковката) виш как се чувстваш, после пробвай 2,5 гр. преди и 2,5 след тренировка ти сам си прецени как е по добре за теб и най - вече за тялото ти.Това е креатин не е протеин, че да прекаляваш така.

21.03.11
23:16

Благодаря,много бях го спрял за малко сега ще го започна отново така както ме посъветва и ще пиша :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1