27.04.05
10:56
здр !
какво ще кажете за моя хранитиелен режим
1 не ям мазни храни -(бургери ,дюнери, Мак доналдс, тестени банички ,кифли, в никъкъв случаи хляб и тнт. )
2 пия по много вода -(2-3 литра на ден)
3 ям много плодове-ябълки ,но без банани
4 ям сякакви млечни продукти (кашкавал ,сирене,кисело мляко)
5 пия всякви натурални сокове и прясно мляко :roll:
6 ям зеленчуци като краставици и разни салати без олио
7 спортувам 4-5 пъти в седмицата
8 не ям сладки неща (вафли кроасани нищо)
9 ям и много супи :roll:
кажете си мнението :arrow: :wink:
27.04.05
12:02
съсипване ..... къде е мЕСОТО тоя кашкавал има повече мазно и от хамбургера .... другото е ок но намали кашкавала сиренето киселото мляко за сметка на месо повече месо ... отрицателен калориен баланс и теглотот ти ще спадне ;)
27.04.05
12:05
само да спомена че от него свалих 8кг :roll: но щом казваш за кашкавала да но за сиренето и киселото мляко нз какво токоз има в него?
28.04.05
08:22
да със този режим би свалил доста ,но нали идеята е да запазиш мускулната тъкан ;) затова казах за месото .. киселото мляко и го пия много по 4 кофички на ден което си е голяма грешка ама не мога без него напрао съм кат присрастен много го обичам :lol: но бавно се разгражда както и белтъците не са на високо ниво и надува корема ...
сиренето същ съдържа много мазнини
28.04.05
08:59
добре ще те послушам самоче да знаеш някава програма за изгаряне на подкожни мазнин защото вече станах 53кг(маи не ми е верен кантара)а пък не изглеждам много по различно от преди :roll: как мислищ дали ще стане със fatburner?
фатбърнера не е програма,а ако не внимаваш ще изгубиш много мускулна маса,ако искаш да продължиш с тоя хранителен режим,можеш да понамалиш малко ябълките,да не изяждаш по цяла касетка на ден,млеката са ОК,сирененето също,макар че най-добрия вариант е изварата,разкарай кашкавала,наистина е много мазен, и наблягай на месцето.
какво спортуваш,какви са ти мерките,какво точно целиш
28.04.05
09:25
емии мерките са ми 167~168 горе доло на 54кг обаче паласките си седята а теглото спада незнам защо е така може би да са спаднали
малко ,тренирам плуване 3 пъти в седмицата а баскетбол винаги когато имам възможност :roll:
09.05.05
22:29
според мен паласки се махат наи-добре с тичане