12.05.04
00:32
kajete mi kak da zapochna da vzimam bianabol po 5 mg hapcheto
daite mi niakakva primerna programa ne smiatam da go pia prodaljitelno
no za 3-4 sedmici dali shte dade niakakv efek i ima li niakakvi serizozni stranichni efekti i do dolko e vazmojno uvrejdaneto na chernia drob za tolkova kratko vreme
12.05.04
12:38
bratle po dobre se razrovi i pro4eti info za bionabola i togaa pak shte si govorim ....li4no za men toi e mnoo gaden steroid ai ...
6tom 6te go vzima6 trqbva da ti e zdrav 4erniq drob ina4e - zabravi za nego. Super gaden steroid otnosno strani4nite reakcii, v po-golemi dozi vodi do zadrujka na voda, lesno se aromatizira i svruhpretovarva 4erniq drob, ka4va kruvnoto, ima seriozen risk pri po-dulug i visok priem ot ginekomastiq, moje6 da polu4i6 eventualno akne :twisted: , dosta po-veroqtno 6te ima6 na momenti zamaivane, leko gadene. Ako tva dotuk ne te e stresnalo, po4ni s 10 mg na den i ka4i nai-mnogo na 20, razdeleni na priemi. Ima edin drug na4in za piramidalno vzimane, no tam stiga6 do po-visoki dozi, az sum go pravil predi okolo 5 godini(qvno sum bil mnogo tup togava 6tom sum stignal do 10 tabletki dnevno-50 mg :roll: ) Tam vzima6 po edna sutrin, obed i ve4er, posle sutrin 2, obqd 1, ve4er 1, sutrin 2 obqd 2, ve4er 1 i taka gi izravnqvash i ka4vash po malko, NO TOVA SPORED MEN E SUPER GLUPOST, NE GO PRAVI! Zna4i az togava go vzimah 3 sedmici+seriozno hranene 6-7 puti dnevno i protein, ka4ih 8 kg, izglejdah qko napompan, ama imah i qka zadrujka na voda, to za tva taka izglejdash o6te po-napompan. Posle go sprqh, sprqh i trenirovkite, 6toto seriozno si precakah rukata i sled 2 meseca nai-mnogo nqmah i pomen ot tiq 8 kg. Bionabola e noj s 2 ostrieta, gadna rabota e. Ne se podlugvai po-visokite dozi. Nai-mnogo 20 mg na den. O4akvai efekt nqkude kum 10iq den.I si pro4eti hubavo listovkata. 1 sedmica sled cikula po4ni da vzima6 Karsil za 4erniq drob. Oba4e ne pomnq to4no kolko, ima vreme dotogava 6te pita6 nqkoi, are pi4aga, no nai dobre hi4 ne go vzimai…prosto e tupo - zdraveto sre6tu nqkolko kilograma v pove4e :roll: