Oxy+Modern+Gold Standart ON добра комбинация или . .?

Здрасти,
искам да попитам горепосочената комбинация ще е добра ли за изчиставане на мазнини, мазнините са около 7-8кг. (поне такава ми е целта). Периода е 2 месеца или по-точно съм се насочил към: 2хOxy / 2xModern / 10lbs Gold Standart. Та въпроса ми също е как да съчетая взиманията на Modern и протейна? Протейна искам да ми стигне до края и на 2те опаковки Oxy, Modern-a също.
Благодаря предварително!

17.01.11
07:46

Прекрасна комбинация ! Почвай смело,но не забравяй,че за да постигнеш тези резултати диетата трябва да ти е много добра ;)

17.01.11
10:25

По 2х на ден мисля, че ще ти стигне. Не съм ги изчислявал до последно. :)

17.01.11
10:27

Протеина- сутрин/след тренировка
БЦАА- сутрин/преди/по време на тренировка/кардио

17.01.11
13:45

Давай смело, стака е супер! Само най - доброто си подбрал.

17.01.11
14:18

Колко ти се връзва като пари всичко понеже ми хареса доста комбинацията :)

Добре, мерси много за отговорите. Към стака може и да вкарам каквито витамини са ми останали от преди имам пакетчета Animal Pak, Scitec Multi pro, ISS мултивитамини и още доста мултивитамини имам, така че и тях ще ги оползотворя ;)
Иначе за стака, сега преди малко го сметнах излиза ми на 50% по-малко от сметнатото от fitness1bg ;) Няма да казвам точна цена, но ми излиза на половина от цените на БГ пазара, а и ако взимам ON задължително го взимам от USA тъй като разликата от БГ и USA (не сравнявам други страни от Европа само БГ) е огромна, пил съм няколко пъти дози на ON от БГ и нямат нищо общо като вкус, разтворимост с тези от USA, може и да съм попаднал на лоши разфасовки, но и не искам да рискувам, тъй като и нямам много възможности.
Да попитам и друго, след стака какво ще е добро да съчетая? Смятам да взема 2-3 опаковки на Scitec Mega Kre-Alkalyn + протейн.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1