12.01.11
17:53
Привет
Най-накрая се реших да си направя акаунт и не само да си чета интересните ми статии а да се обърна към вас тъй ,като имам нужда от професионален съвет .
Донесоха ми прилично количество добавки от САЩ но не мисля ,че ще мога да ги комбинирам по на-добрия начин затова и ще ви помоля за вашето мнение, а ето и с какво разполагам :
-Optimum 100% whey protein 10lbs
-Cheap supplements BCAA 250gr
-Cheap supplements Glutamine 250gr
-Universal Animal Pack 44 packs
-BSN nitrx 360 tabs
-Controled labs White Flood 100 servings
-USPlabs Jack3d 250gr
-Higher Power Tribuls Terrestris 625mg/100servings
-NOW Omega-3 2000mg(останали са ми само 30на капсули но ще си купя пак някакъв източник на Омега 3 мастни..)
-Universal Animal Cuts 42paks
-NOW L-Carnitine Liquid 32fl.oz.
Както виждате взел съм си запаси за 4-6 месеца :) но ми е трудно да реша кое с кое и кое след кое да пия, и вече почти съм сигурен че сбърках като взех цели 3 азотни бустера а не 2 защото почна да ми пресветва една сигнална лампичка,че 3 бустера един след друг макар и с почивка по 10-14 дни между тях може да крие известни рискове за здравето.Също имам известни колебания за Animal Cuts(ако изобщо ще го позлвам предполагам най-удачно би било да го сложа към последния стак) тъй като е термогенен и говорих за него с някои познати и ми казаха, че от него по цял ден се потиш но не това е основния проблем а че самото покачване на температурата на вътрешните органи ги товари изключително много и определено това не е от най-щадящите продукти.Не знам кой от 3те бустера може да се каже че е най-вреден-ако имате идея споделете.
Преди около 3 години приемах nitrix+NOexplode и определено комбинацията от двете беше добра( не съм напълно сигурен но мисля че главния ефект беше от нитрикса и самостоятелното ползване на експлоуда определено не би си заслужавало) разбира се като спрях да тренирам всичко изчезна почти толкова бързо колкото и се появи ама това си е нормално :D иначе и протеинчета разни съм пил глутамин и до тук май свършва “опита” ми с добавките. На 24г. съм, 183см и около 76-78кг. Бих се радвал да чуя съветите на някой по-опитен.
ПС: трибулуса мислех да го взимам между почивките от бустерите но сега очаквам да чуя мнения първо.
На кутията на нитрикса пише да не се приема с глутамин (или мисля че пишеше да не се приема повече от 10гр глутамин на ден )за да има оптимални резулати от него което явно го изключва от стакване с глутамин и някой ако може ли да обясни на какво се дължи това предупреждение?
Иначе през наскоро изминалата година може да се каже че си тренирах-имах периоди на усилени тренировки по 5-6 тр седмично имах и средни периоди и доста слаби -като последните месеци през които тренирам средно по 1път седмично колкото да не се разпадна и сега пак смятам да се напъна здраво.
16.01.11
15:45
Толкова ли няма някой, който да може да ми даде съвет за комбинирането на продуктите? :(
Мнението беше редактирано от newentry n на 16.01.11 15:45.
Интересен избор на суплементи си избрал, но щом си решил точно тези да си поръчаш се предполага, че и знаеш защо си го направил, тоест какви цели имаш и как да ги пиеш.Като изключим всичко това, препоръчвам ти - протеина го почваш по 1 доза след тренировка докато свърши, може и да заместиш някое хранене, но по-добре твърда храна за другото време, витамините по 1 пакетче преди трен. докато ги свършиш, омега 3 по колкото решиш на ден(зависи от останалото ти хранене) докато свършат.От там нататък аз бих заложил на 1стак-Джак+Бцаа+глутамин—почивка—2стак-White Flood+nitrix.Според мен nitrix ти е малко като за 1 цикъл пък и щом не си видял траен ефект за какво ти е ?То ти не си и написал какъв ефект целиш, защото с тези буустери само сърцебиене и по-интензивни тренировки ще получиш.Друго на което можеш да обърнеш внимание е ако си чувствителен към стимуланти буустер+Animal Pack не е препоръчително комбинация.Ако трябва да чистиш накрая, може и останалите продукти да използваш, но аз бих ги продал :)
17.01.11
20:41
Благородно ти завиждам за “стоката”, колега. ;( Бих дръпнал доста напред с тоя материал. ;)
Сега по-сериозно. Започваш оттам, че на кутиите си пише как. Какво му мислиш толкова- бустера и аминото преди; протеин, амино и креатинова матрица след. Три пъти на ден протеин. Като ти свърши матрицата почваш тестостероновия бустер и т.н. Витамините сутрин, глутамина вечер.
Да ти имам “дертовете”. 8-)
Мнението беше редактирано от maximilian на 17.01.11 20:43.
17.01.11
23:54
Целите ми са максимално покачване на сила с минимално покачване на теглото първите 2-3 месеца да речем...Следващите 2-3 месеца се надявам пак да има някакво покачване на сила но и да смъкна някое кило мазнина(ясно че целите звучат малко тип “сега го искам мъжко го искам ” но нали всеки си има неговите блянове ;) )
Анимала вероятно ще го пия в почивките между бустерите с трибулуса но още не съм решил със сигурност, затова търся и други мнения.
Jomo не мислиш ли че два бустера на един път е прекалено а и защо да е малко- 360 хапа стигат точно за 40 дни.
Проблем ли е да си пия л-карнитина с бустера преди тренировка?
Някой има ли идея защо на нитрикса пише да не се взима над 10гр глутамин на ден при потребата му?