17.01.11
22:33
Интересно ми е мнението на тези,които са попадали на този продукт.Вярвате ли на опаковката,имайки се предвид сметановия му вкус и факта,че в киселото мляко има повече въглехидрати,отколкото протеин и при цеденето по-скоро белтъка да отиде...или да си остсне към 3…та на въпросното пише:пр 9,в 4,м 2 калории 70(което пасва,ако другото е вярно),състав-прясно полуобезмаслено краве мляко и закваска на кисело мляко.Всичко това звучи перфектно,здавословно и вкуса е превъзходен:) и за това съм скептична...А тези,които не са пробвали-много е добро за разнообразие между храненията примерно,опаковката е тамън порцийка-150гр,а и ако е вярно описанието му,една кофичка съдържа протеини,колкото 100гр сурови цели яйца(няма и две) и 3 пъти по-малко мазнини:)
Бре,то имало такава тема вече,sorry.Ам аз си имам едно в хладилника и ще си го хапна;)Дали може да замести изварата преди лягане или тези 4(или може би мн повече)въглехидрати са по-добре за закуски...аре наздраве(d)
18.01.11
13:10
Бре,то имало такава тема вече,sorry.Ам аз си имам едно в хладилника и ще си го хапна;)Дали може да замести изварата преди лягане или тези 4(или може би мн повече)въглехидрати са по-добре за закуски...аре наздраве(d)
НО КОМЕНТ