татос

18.01.11
14:48

здравейте, решил съм да си направя татос но знам, че като порасна още и ще се разтегне...та има ли начин някак да се коригира след като се разтегне ?

18.01.11
17:18

Има - с горелката !

18.01.11
18:00

оф...айде моля без малоумни коментари ок ?

18.01.11
18:04

след като се разтегне ще отидеш да ти я ,,поправят’’ тоест,да й сложат още мастило на разтегнатите места.Можеш да видиш как става в предаванията LA Ink , Miami Ink

18.01.11
19:54

Малък си, не се филмирай...

HE

18.01.11
20:01

казано от kreedzeR на 18.01.11, 14:48:

здравейте, решил съм да си направя татос но знам, че като порасна още и ще се разтегне...та има ли начин някак да се коригира след като се разтегне ?

Айде бе и от къде знаеш?
Има доста такива теми, а аз съм отговарял поне в 3.

Това не е проблем само на малките. Проблем е и на зобещите батковци, които качват много размери за малко време. Ако се накъса татоса от стрии се запълва. за другото не знам.

18.01.11
22:09

Аз не знам вие как си мислите, че ще ви растът мускулите. Това няма да е като балон да се надуват, а бавно, бавно, бавно.... Познавам човек, който вмомента е над 40 години. Почнал е да тренира на моята възраст, като е тежал най-много 50 кила, вмомента е 120 кила и татосите, които са по тялото му нито са се променили, нито нищо.

19.01.11
13:59

мерси за инфото :) може да затваряте темата :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1