Въпрос за тази матрица

18.01.11
21:00

Става дума за тази комбинация- Green Magnitude+White flood+Syntha 6, как ви се струва? Примерно с доста бягане, и качествена храна от рода на много телешко, яйца, банани и тн.? Скоро отслабнах доста и сега съм към 70-72кг. но ми се иска някое помощно средство за чиста ММ, колкото е възможно чиста имам предвид. Тренировките ми не са чести заради ангажиментите ми, примерно 2-3 пъти в седмицата отделям, събота или неделя понякога бягам. Като се стремя това да е изграден навик вече.

18.01.11
21:25

На мен ми изглежда добра комбинацията. Само това бягане ако го правиш в тренировъчни дни го прави доста ПРЕДИ тренировката.

18.01.11
21:29

Добър е стака, бягане ти не трябва.

18.01.11
21:29

казано от entwickler на 18.01.11, 21:25:

На мен ми изглежда добра комбинацията. Само това бягане ако го правиш в тренировъчни дни го прави доста ПРЕДИ тренировката.

А добре да попитам, логично ли е ако с тези продукти се бяга повече даречем, да играят ролята и на релефоподпомагащи? Знам че за маса трябва само веднъж в седмицата да се тича, иначе се стопява изграденото през изминалите дни?

18.01.11
21:57

Ако мога да дам скромното си мнение, бих заменил Синтата с някакво друго протеинче.

20.01.11
11:20

казано от monlew на 18.01.11, 21:57:

Ако мога да дам скромното си мнение, бих заменил Синтата с някакво друго протеинче.

Като например? Ако е и по евтино още по добре

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1