18.01.11
21:00
Става дума за тази комбинация- Green Magnitude+White flood+Syntha 6, как ви се струва? Примерно с доста бягане, и качествена храна от рода на много телешко, яйца, банани и тн.? Скоро отслабнах доста и сега съм към 70-72кг. но ми се иска някое помощно средство за чиста ММ, колкото е възможно чиста имам предвид. Тренировките ми не са чести заради ангажиментите ми, примерно 2-3 пъти в седмицата отделям, събота или неделя понякога бягам. Като се стремя това да е изграден навик вече.
18.01.11
21:25
На мен ми изглежда добра комбинацията. Само това бягане ако го правиш в тренировъчни дни го прави доста ПРЕДИ тренировката.
казано от entwickler на 18.01.11, 21:25:
На мен ми изглежда добра комбинацията. Само това бягане ако го правиш в тренировъчни дни го прави доста ПРЕДИ тренировката.
А добре да попитам, логично ли е ако с тези продукти се бяга повече даречем, да играят ролята и на релефоподпомагащи? Знам че за маса трябва само веднъж в седмицата да се тича, иначе се стопява изграденото през изминалите дни?
Ако мога да дам скромното си мнение, бих заменил Синтата с някакво друго протеинче.