15.01.11
03:50
15.01.2011г.
Отскоро чета темите в подобни сайтове и честно казано още ми е рано да започвам да пиша,но реших да не губя време само в хаотично четене на всякакви теми,а да се съсредоточа върху моят проблем...Затова правя темата едва в деня ,в който реших да събера всичките си сили и воля и да ги насоча към основната цел,а именно здраво и секси тяло!
Проблема ми е следният!На 23 години съм ,165 см висока и едва 44 кг!До преди 2 години бях просто кльощава...след това забременях,родих и резултата след 2 години е кльощава и отпусната!Дълго време се оправдавах,че това ми е ген и дори и да искам е невъзможно да кача килограми,но вече спокойно мога да призная,че проблема ми е недохранване и нездравословен начин на живот!Не съм анорексична,никога не съм спазвала никакви умишлени диети или съм целяла по някакъв начин да си слабея,просто някак в забързаното ежедневие пропускам хранения или замествам с шоколади и торти,в последствие ми се свиваше стомаха и рядко изпитвам нужда на глад!....да не пропусна и факта,че съм страстна пушачка....
С четене на безброй теми осъзнах,че всъщност единствено фитнеса и бодибилдинга може да променят начина ми на живот,както и силното желание и воля...
...всъщност това не е първият път ,когато се мотивирам да променя тялото си!Преди няколко месеца бях се зарекла до нова година да кача 5 кг,започнах страшно тъпчене,опитах се да поемам непосилни количества храна за мен и успявах!За месец бях качила завидните 3 кг,но от толкова ядене не успявах да спя през нощта и чувствах непрестанен дискомфорт и тежест и някак си се демотивирах...Проблема ми е липса на търпение,затова или като ям-ям до пръсване или ям прекалено оскъдно!
Днес по някаква случайност попаднах на тема чрез която си направих индивидуален хранителен режим!Купих си и суроватъчен протеин!Сега съм се решила да направя нещата както трябва и от днес започвам ядене по план!Веднага щом започна с изпълнението си ще попълвам всичко и ще се радвам да чувам всякакви мнения и съвети!В обкръжението ми няма фитнес маняци,ще разчитам на вашият опит и насоки :)
Търся си и качествен фитнес в града,за да се отдам на подходящи тренировки,но като за начало май ще се опитам да кача поне 3 кг вкъщи,след което ще се отдам на натрупване на мускулна маса...
15.01.11
06:57
Здравей! Успех ти желая в това начинание.
“ще се опитам да кача поне 3 кг вкъщи,след което ще се отдам на натрупване на мускулна маса...” това как да го разбираме?
Ще се опиташ да качиш нещо друго, а не мускули???
Една препоръка за да не изгориш бързо:
1. Започни по малко и наистина може дори вкъщи. С общи упражнение с тежестта на тялото - клекове, лицеви опори (може и женски). Ако имаш гирички има и други упражнения.
2. Пушенето - ще ти задам само един въпрос, отговорът на който ще ти даде основа да спреш цигарите (Стига да искаш), а именно въпросъте е:
“Как знаеш, че си страстна пушачка и как и откъде знаеш кога трябва да пушиш”.
3. Пропускането на хранения не е чак такъв проблем, но за да качваш - особено мускули - ти трябват едни 1800-1900 калории (това е приблизително при твоите 44 кг.)
Успех и ако имаш въпроси сме насреща.
Добре е че си се амбицирала и си осъзнала, че има правилен начин да качиш кг. Но според мен пушенето ужасно убива апетита. Защо не пробваш да спреш цигарите? Това са толкова пари, хвърлени против здравето ти. Аз също съм пушила, но това беше много отдавна, сега никога не ми се пуши. Успех на теб!
Здравей и от мен! Успех с начинанието - аз съм по-ниска от теб (ок. 160 см) и преди 8 години бях стигнала 39 кг... Така че знам какво точно е усещането за отпуснатост и нехаресване.
С всеки качен килограм ще се харесваш все повече и повече, ще видиш :) Хапвай често, включвай протеин на всяко или почти всяко хранене (не в някакви огромни количества разбира се). Моите предложения за храни се въртят около овесени ядки, омлети, пилешко месо, салати, плодове, извара, масло, ядки.
За да избегнеш “тъпченето до пръсване” гледай да не си заобиколена от боклуци (вафлички, шоколадчета, кроасанчета) - с такива неща може и да качиш килограми, но ще са все мазнини.
Апетитът ще дойде с тренировките. Както и желанието да се храниш. Цигарите няма да ги коментирам... с парите за цигари могат да се купят толкова много други полезни неща, че направо е безумие да се пуши.
Здравей,Дида.В момента съм в подобна ситуация,но сама се докарах до поднормено тегло...висока съм 1.62 и тежа 38,на 25 години.Тренирам си в домашни условия редовно от към 10 години,но в последните 2-3 “полудях”,станах 35 кила и нямах и сила за физически натоварвания.Резултат-мършаво и отпуснато тяло.От половин година си наложих режим на хранене и тренировки(силови) и се надявам да си върна здравословните 43 кг под формата на мускули.Ще ми е интересно да следя и твоето развитие,а за храната ти-и моето меню е подобно,може да увеличиш калориите,но да са от протеин.А за цигарите и аз пуша много(и пия),разбирам те,но ако можеш да ги намалиш винаги е добре дошло.Важно е да се храниш поне 5 пъти на ден с инервали от около 3 часа и след 17 часа примерно да набавяш калории главно от протеин(месо,извара..+салатка).Успех!;)
Оп,малко съм се объркала от един друг дневник,ти не си дала примерно меню,а май и за цигари не си писала...но другото важи,хех
15.01.11
23:48
Здравейте отново!Благодаря за съветите ви,ще се възползвам максимално от тях!
Като за начало вкъщи съм заредена с велоаргометър,дъмбели по 1кг(за съжаление не съм убедена,че с толкова малко натоварване ще постигна нещо),медицинска топка и ще си измисля една добра програмка ,с която да се раздвижа,докато събера смелост да се поява във фитнеса :D Мисля,че веднага щом започна да тренирам упорито и редовно сама ще оставя цигарите,тъй като нещата са несъвместими,за сега ги ограничавам максимално... просто от ядене не ми остава време за тях (wasntme)
15.01.2011г
11;00- нес със суха сметана и захар ( 3 в 1)
12;00 - 2 филийки с кайма (принцеси)
14;00- 400г варен ориз с прясно мляко (..естествено претеглено в готово състояние)
17;00- 1 банан и суроватъчен протеин с 250мл прясно мляко
19;00-Пилешко бутче (..по-тлъстичко) с 2 филии фляб и 1 суп лъжица майонеза.Малко салатка от кисело зеле...
22;00- суроватъчен протеин с 250 мл прясно мляко
Вода не пия!Не знам защо,но това е едно от нещата,които би трябвало да променя!
Реших да започна да тренирам от утре :)
Така мина денят ми за сега,все още не съм си легнала....нямам и намерение :)Свикнах да заспивам в 4-5 сутринта и сега ми е трудно да си обърна режима отново,но това ми се случва всяка една зима ,така че ще го преживея някак :)Ако преди да си легна добавя още нещо към менюто си ,ще го впиша веднага!
Личен резултат за деня!
1)Ядох 4 пъти повече от обикновено!
2)Не успях да изпълня менюто си на цяло,предполагам защото стомаха ми е много свит :(
Мнението беше редактирано от Дида Атанасова на 15.01.11 23:49.
17.01.11
01:43
16.01.2011г.
12;00- кафе
13;00- 5 сварени яйца
15;00- 2 филийки бял хляб с домашен мармалад и масло
18;00- 2 дози сух протеин с 500мл прясно мляко
22;30- 2 филийки бял хляб с консерва риба тон в растително масло, 2 банана
24;00- 100 грама фъстъци
Вода- 1л (урааа!)
19;00 - Тренировка!
10 мин загряване
30 мин велоаргометър - около 4км беше...
ПП: За велоаргометъра използвам последната 8ма скорост натоварване,тъй като в няколко статии прочетох,че при качването на маса е важно натоварването на самият мускул,а не продължителността на тренировката и прочие...Ще се радвам ако греша някъде да ме ориентирате:)))
17.01.11
06:48
Добре си се ориентирала - ако изобщо има начин за качване на килограми с велоергометър - то това е да го караш така, че да ти е много трудно.
18.01.11
01:53
Да,прав си,уредът не е от най-подходящите,но краката са ми слаби не само като физика,но и като сила :) Като за начинаещ натоварването е голямо или поне за мен...(казвам го,защото първите 10 мин. велоаргометър си помислих поне 10 пъти да се откажа),но след това някак свикнах с тежестта и продължих! Определено не мога да разчитам на този уред за осъществяването на целите си и в най-скоро време ще се ориентирам към някоя зала :)
А сега да споделя днескашния си режим (sun) , който както обикновено е съпроводен с късно ставане от сън!
17.01.2011г
12;00 - кафе
14;00-Полуготови спагети -порция в готово състояние около 300г
17;00-Пържено телешко контрафиле в масло и лук (1 малка глава)- 200 гр общо порцията
19;00-Суроватъчен протеин с 250 мл прясно мляко
20;30-Суроватъчен протеин с 250 мл прясно мляко
24;00- Леща, сготвена с картофки и моркови - около 300г порцията с 2 филии бял хляб
01;00-Слънчоглед печен -100 гр
Вода - 1л
19;30- ТРЕНИРОВКА за гърди и трицепс ( тъй като не съм наясно как точно да обясня упражненията ,прикачам линкове,от които си избирам програмката)
1) http://87.121.59.2/play:54df236f
2) http://87.121.59.2/play:793aa531 ( 3 X 10)
П.П. Тренировката ми беше кратка,но тея лицеви опори ми взеха акъла :D:D:D
Мнението беше редактирано от Дида Атанасова на 18.01.11 01:56.
18.01.11
16:42
Здравейте!
Споделих на един познат,че пия протеин за покачване на маса,на което той беше леко казано изненадан и дори смутен :(
Препоръча ми гейнър,като единствен вариант за покачване на маса,следователно в мен възникнаха няколко неясноти и въпроси...Четох статии по темата,но така и не мога да определя кое е по-правилното решение...
Правя хранителният си режим, така че да поемам с храната си всичко,...но кое не ми достига ,за да си го набавям чрез добавки????
Лично мое мнение е протеина,защото съм почитател на въглехидратната кухня ,а някак тези меса и прочие ги ям по задължение...но все пак се храня с тях...
Ще съм ви много благодарна ,ако ми помогнете в избора на добавка,а ако сте фен и на определена марка ще ме улесните още повече:)
И така и така съм започнала с въпросите имам малко неяснота и в тренировъчната програма!
Всъщност основните ми проблемни зони за корема и бедрата:))) Проблем ли ще е да ги тренирам 3 пъти седмично и това ще ми помогне ли или ще си пренатоваря мускулите и ефекта ще е обратен!?
Благодаря ви предварително!
Здравей,
Менюто ти от вчера никак не ми харесва. Щом не обичаш меса, яж яйца, риба, сурови ядки, боб, лещата с картофите е ок, но е малко количеството, както и макароните. Макарони си прави сама, обикновени или кафяви+масло и сирене (едно време като дете слагах и захар, чудни ставаха на вкус :P). Тези готовите макарони не струват, имат някакви гадни бульони със сол и транс мазнини.
Млякото с протеина е добре, но трябва да му слагаш овесени ядки и/или мед, за да имаш на всяко ядене белтъчини+въглехидрати (което състъвлява гейнъра).
Ето ти едно примерно меню: сутрин овесени ядки с прясно мляко; 2 закуска банан с кисело мляко, може и протеин. обяд: пиле с ориз/пържола с картофи/принцеси с кайма/сандвичи с яйце и сирене; следобедна закуска: орехи с тиква. вечеря: риба със салата картофи/месо с кафяв ориз/яйца по панагюрски/боб с кюфтета/леща с картофи....
Да, щом искаш да стегнеш и налееш в краката, задължително ги тренирай.
Мнението беше редактирано от Anelia на 18.01.11 17:16.
19.01.11
01:41
Благодаря за примерните менюта,това ми е най-трудната част от цялата програма-да преценя с какво да се храня ,в какво съотношение и какво количество и не за друго,а защото съм злояда по принцип и ям малко според настроението и деня :) Един ден едно ми харесва,а на другият не мога даже да го погледна...но сега ми се доядоха няколко неща от предложенията ти и утре ще се възползвам,хехе .
А сега какво се случи днес :)
18.01.2011г.
12;00- нес кафе 3 в 1
13;00- бебешка каша Слънчо (цяла опаковка) с 1л прясно мляко ...(малко се поувлякох,но ги обожавам)
16;00- фъстъци 100 г
20;30- 4 филийки с кайма (принцеси)
22;30- Суроватъчен протеин - 2на доза с 500 мл прясно мляко
01;00- 4 филийки с кайма (принцеси), 1 кисело мляко 2 %
Вода- 1л
21;30- Тренировка за крака
1) Загряване 10 мин на велоаргометър
2) Упражнения за прасец (изправяне на пръсти със собствено тегло)- 3 х 40
3) Упражнения за бедра (клек със собствено тегло) -3 х 10
4) Упражнения за бедра (клек с 10 кг тежест) - 3 х 10 (хехе,няма да споменавам каква ‘’щанга’’ си сътворих сама в домашни условия)
Като цяло беше кофти ден,в цикъл съм,не ми се занимаваше с готвене,ядене или тренировки...но харесвам мускулите си след натоварване и това ме мотивира :) ...забравих да спомена и за ужасната мускулна треска от вчерашните лицеви опори ,хехе.Качих се на кантара,въпреки че се бях заканила да го направя след месец,показва 47 кг....странно,виждам промяна в тялото си,но го отдавам на внушения или може би наистина за толкова малко време съм качила толкова килограми?!?
19.01.11
05:54
Браво, в началото ефекта е много бърз- особено при такава драстична промяна в начин на хранене и грижи за тялото.
20.01.11
10:58
19.01.2011г - Новото за деня е,че смених Суроватъчният протеин с Гейнер!
1) нес кафе 3 в 1
2) Домашна баница - около 200-250 г. , 1 кисело мляко
3) Варени картофи с лук (салата)- 600 г общо порцията
4) Гейнер с 250 мл прясно мляко
5) Червен боб - консерва- 250 грама
6) Гейнер с 250 мл прясно мляко
7) Белтък- 8 броя, Жълтък- 4бр
Вода - 750 мл
Тренировка:
1)Корем- http://87.121.59.2/play:ab798818
Това е упражнението ми за корем,но искам да поясня ,че изпълнението ми беше ужасно!Не очаквах коремните преси да ме затруднят толкова много,а тази област ми е една от най-важните за стягане и ще трябва да положа повече старание!
2) Бицепс- http://87.121.59.2/play:0ae546d8
Упражнението ми беше 4 х 10 повторения с тежест 10кг :) Бицепсът ми е добре развит,използвала съм го често на работното място и в ежедневието и не ми се налага да се престаравам там!
казано от Дида Атанасова на 20.01.11, 10:58:
Бицепсът ми е добре развит,използвала съм го често на работното място и в ежедневието и не ми се налага да се престаравам там!
Здрасти :) Какво работиш? Напоследък имам чувството, че всички работят в офисни кутийки, където е малко трудно да се развие бицепс... та ми стана интересно :)
21.01.11
03:35
В момента съм в майчинство и доста съм се застояла,иначе по принцип работех мърчендайзер във фирма за перилни и почистващи препарати :) Общо взето ежедневно ми се налагаше да прехвърлям около 10-12 кг ( в някои случаи и 20 кг) кашони със стока и оттам развих и бицепсите :) Имам прекъсване,но ми трябват елментарни усилия ,за да възстановя мускула... А и както вече споменах в майчинство съм,стана ми навик да си нося количката с бебето сама по стълбите :)
П.П.Работата ми беше доста изтощаваща за организма,за това и покачването на тегло ми беше мисията невъзможна :(
Мнението беше редактирано от Дида Атанасова на 21.01.11 03:44.
21.01.11
03:58
20.01.2011 г.
Днес не успях да спазя режима,даже напротив,точно каквото не трябва да ям ,аз си го похапнах,но реших да си дам един ден почивка :) Сутринта станах с нагласата да си хапна обилно,както последните няколко дена,но се чувствах страшно подута и сита и имах чувството,че приемам храна,която може да ме държи 2 дена :( Кантара показва 48 кг,много бързо качих 4 кг от началото на диетата,а моята цел са 52кг,добре разпределени :) Мисля,че е време вече да се позаинтересовам за някой хубав фитнес наблизо ,защото с лигавенето вкъщи и с това темпо на качване ще налея там,където най-малко имам нужда....
1)нес кафе 3 в 1
2)Макарони с масло и сирене- порцията беше около 600-700 гр
3)шоколад- 1 бр -100 г
4)консерва сладка царевица
5)пудинг-200 гр
6)червено вино- 2 чаши
Днес не тренирах!
Да не те разочаровам, но тези килограми са вода в момента. Пишеш, че си в цикъл и това е ключа към палатката. Като ти свърши и ще се върнеш килограми назад. Което не е лошо де: качествените килограми не идват толкова бързо. Така че продължавай да хапваш така, изкарвай бебето по разходки и ще имате апетит и двамата :)
21.01.11
16:10
Да,права си,най-вероятно е от това :) Аз си го обяснявах ,като йо-йо ефекта при диетите...До сега дълго съм гладувала,макар и не умишлено и в един момент на ден поднасям храна на тялото си,колкото преди съм поемала за 4-5 дена и така :) ,но каквото и да е за мен кантара е последното нещо,на което трябва да се доверявам,важно е визуално да се възприема и харесам!
Поставям си лесни цели,като например на месец да качвам по 1 чист килограм,което не е никак невъзможно с тази ми промяна в храненето и за това и не се отчайвам :)
21.01.11
16:26
Мъжете можем да се мерим всеки ден. Ако е по едно и също време (най-добре след ставане) - имаме достатъчно добра информация как се движим с теглото си.
При вас, обаче, това не е така. Цикълът ви ви дава разлика, която може да е много повече от 1-2 кила. Затова жените трябва да се мерят 1-2-3 пъти месечно (тъй като цикълът приблизително е месец), като дните да са на точно определена дата спрямо началото на цикъла. Това не само ще ви даде по-точна информация, но често спестява и много психични “проблеми”.
Често съм виждал жена, която се панира, че вместо да свали е качила 2кг и се юрва да гладува и казва, че инструкторът й нищо не разбира от тренировки и хранене...
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 21.01.11 16:27.
21.01.11
17:36
Съгласна съм,за това и се бях заканила да не се качвам скоро на кантара,но женското любопитство надделя в мене :D
Хубавите неща стават бавно,за сега целта ми е да свикна или да се приспособя към здравословният начин на живот и да не се чувствам така, все едно полагам усилие да се храня или да тренирам :) Трудно е човек да си създава нови навици,особено ако са коренно различни от старите му,но мисля, че веднъж ако го постигна, после нещата сами ще се нареждат в моя полза...
22.01.11
03:57
21.01.2011г.
1)Нес кафе 3 в 1
2)спагети със сирене - порция около 400-500 г
3)фъстъци - 200г
4)гейнер с 250 мл прясно мляко
5)4 кюфтенца (малки) с малко руска салата и чаша червено вино, 1 филия бял хляб
6)гейнер с 250 мл прясно мляко
Вода- около 1.5 л
Днес не успях да изпълня тренировката си :(
22.01.11
08:31
[size=4]Здравейте на всички. Аз бих казала, че всеки човек се нуждае от фитнес. Хубаво е да спортуваш. Аз ходя на фитнес и се чуствам много добре. [/size] До скоро.....:)))) ддд
23.01.11
23:10
23.01.2011г
Днес имах много голям апетит ,дори малко попрекалих с храната според мен:))))
1) нес кафе със суха сметана
2) боб консерва с доматен сос -450 г , боб червен консерва- 70-80г
3) бутче- минимум 200г
4) гейнер с 250 мл прясно мляко
5) фъстъци-100г,грейпфрут
6) картофено пюре ( с майонеза и прясно мляко)- 1 кг общо
7) гейнер с 250 мл прясно мляко
Вода - 1 л
Тренировка!
-КРАКА
1) Загряване 10 мин на велоаргометър
2) Упражнения за прасец (изправяне на пръсти със собствено тегло)- 2 х 60
3) Упражнения за бедра (клек със собствено тегло) -3 х 10
4) Упражнения за бедра (клек с 10 кг тежест) - 3 х 10
-КОРЕМ
1) Коремни преси- http://87.121.59.2/play:ab798818 (отново пействам клипчето)
Мнението беше редактирано от Дида Атанасова на 24.01.11 00:09.
24.01.11
00:45
Привет :)
Искам да те питам как ти се отразяват упражненията от това клипче, защото аз ги правех преди година и половина и честно казано страшно много ми натоварваха врата. Затова предпочетох да ги спра преди да си докарам някоя травма. Може и аз да съм ги изпълнявала грешно
24.01.11
03:40
Абсолютно същото е и при мен,през цялото време имам чувството,че тренирам врат ,а не корем..Предполагам,че не правя нещата както трябва,все още изпълнението ми е доста слабичко :( Лошото е,че корема трябва да го тренирам често,защото трупам мазнинки предимно там и затова и до сега не съм го спряла.
Ако някой знае по-добър и лесен начин за стягане на корем ще се радвам да сподели :)
казано от Дида Атанасова на 24.01.11, 03:40:
Ако някой знае по-добър и лесен начин за стягане на корем ще се радвам да сподели :)
планк, ренегадско гребане с тежест или без, статични коремни преси
Здравей,
Относно въпроса ти за коремната мускулатура мога да ти предложе една статия от изданието, а именно - http://www.bb-team.org/articles/3734_koremni-muskuli#axzz1Bw04gH5i
Мисля, че ще ти даде нови насоки в начина на трениране на корема.
ПоЗдрави!
25.01.11
01:28
Благодаря за съветите :)
24.01.11г
1)нес кафе със суха сметана
2)бебешка каша Слънчо с какао- половината опаковка с 500 мл прясно мляко
3)банани- 3 бр
4)гейнер с 250 мл прясно мляко
5)консерва риба тон с растителни мазнини с 3 филии хляб
Вода- 400 мл
Днес не тренирах!Утре ще пробвам предложенията ви за стягане на корем :)
26.01.11
17:14
25.01.2011г
2)кифла с мармалад и 500 мл боза
3)сърмички с кайма и ориз- 5 броя
4)гейнер с 200 мл прясно мляко
5)банан- 2бр
6)шоко фъстък -150 гр,слънчоглед-70-80г
Вода- 1 л
ТРЕНИРОВКА ЗА КОРЕМ
-ПРЕДЕН ПЛАНК-15 ПОВТОРЕНИЯ
-СТРАНИЧЕН ПЛАНК-15 ПОВТОРЕНИЯ
Мнението беше редактирано от Дида Атанасова на 26.01.11 17:20.
Здрасти, Дидке, непременно обърни внимание на поста на Акси и статията.
Планк се прави за време, не е в повторения, ако си говорим за планк. Прави по 3-5 серии по 30-40 секунди и полека увеличавай времето. До 1,5 мин. е ОК за серия. Стигнеш ли дотам, започни планково ренегатско и ренегатско.
Малко е постничка и лесничка тази тренировка за корем, само с планкове и не е цяла тренировка. Дори и само със собствено тегло да са ти тренировките, е добре да има някакъв приличен обем.
27.01.11
01:14
Да,всъщност имах предвид 15 серии,а не повторения,иначе задържах средно около 50 сек :) Следващият път ще го комбинирам с ренегатско и още нещо,за да направя малко по-продължителна тренировката и малко по-разнообразна.
Днес се снимах ,за да огледам частите от тялото ми,които искат повече внимание и промяна и сега ще си измисля една програмка,която ще спазвам стриктно,тъй като действително вече съм се позакръглила тук там и ще е добре да действам,за да постигна и така желаните мускули :)Кантара показва 49кг,които се оказаха действително тегло,а не вода,както предполагах :) Каква ирония на съдбата само,цял живот се оплаквам ,че гена ми е такъв и не мога да напълнея,а в един момент с редовно хранене за нула време започвам да влизам в нормата и скоро ще ми се налага просто да поддържам форма...Вече изпълвам доскоро широките ми дрешки и това ме радва,промяната ми харесва :) Намерих си и компания за фитнес и от март месец започваме да ходим,но до тогава не трябва да се отпускам,колкото и немотивиращо да е да си тренираш сам в къщи...
И сега се сетих да попитам как мога да тренирам краката си от вътрешната страна в домашни условия?
Мнението беше редактирано от Дида Атанасова на 27.01.11 01:17.
27.01.11
01:23
Ето и режима за деня :)
26.01.2011г.
2)варен ориз с прясно мляко- 1кг порцията
3)шоко фъстък-50г,слънчоглед-100г
4)гейнер с 250 мл мляко
5)риба тон консерва ,сладка царевица консерва
Вода-около литър
ТРЕНИРОВКА за гърди и трицепс :)
1) http://87.121.59.2/play:54df236f
2) http://87.121.59.2/play:793aa531 ( 4 X 15)
28.01.11
16:57
27.01.2011г
1)пилешко бутче с гарнитура от картофено пюре
2)гейнер с 250 мл прясно мляко
3)фъстъци- 50-60г,грейпфрут
4)картофено пюре-около 500г
5)гейнер с 250мл прясно мляко
Вода-около 700 мл
ТРЕНИРОВКА:
1)ЗА КРАКА-
- загряване на велоаргометър-10 мин
- клекове със собствено тегло- 3х12
- клекове с гири (общо 9кг)- 4х12
2)ЗА КОРЕМ-
-коремни преси 3х20
-планк- 15 серии
-ренегатско гребане с гири (4,5кг едната)